gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Herkes Her B*kun uzmanı zaten..
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ee?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sen benim uzmanim misin ki her bokun uzmani olup olmadigimi biliyorsun ? leo tisei diye bir adam soylemis buna benzer bir sey . gerci ben okunusunu soyledim nasil yazildigini bilmiyorum ^^[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 24 Haziran 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kıracı aradım durumu belirttim birazdan online olur forumda :D[signature][hline]zagG!! Yaw ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Öogh.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Öne çıkan mesajlar