hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bırak blacki eski çağlarda yaşıyo o lol[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bilseydik beklerdik *yalan*[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Khazab, 24 Haziran 2005 22:09 tarihinde demiş ki: bi ara 256 kalmıcak hepsi 512 olcak diyolardı o ne oldu ki acaba ? yalan oldu. 3 aydır olacak :D[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bunun tek avantajı hava parası odenmiyor biz zamanında essek gibi verdik 2 hat icin 140 ar milyon :([signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 öff ya biz adsl alırken bitmişti bu kampanya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar