quamor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: SirAnubis, 24 Haziran 2005 20:18 tarihinde demiş ki: Asgard kral shard , cafemdeki 11.5 yaşındaki çocuk admini hacklemişti . Kişiden kişiye fikirler değişir . Asgard kimilerine göre güzel server olabilir , ama nebuladaki abi abi abi abi ci tiplerin yarısından fazlası orda diğer yarısıda olympusta. seviyeyi tespit etmek çok kolay ve bence sen temsil ettiğin oyun sunucusunu burada çok iyi temsil ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 En azından 1 ay veya 2 bilemeyeceğim , açılmış shardlara kral diyecek kadar aşşağılık değiliz değil mi ? Biz 450 ikende kral değildik , 300 ken de kral değiliz. Kral olmanız için zaman geçmesi lazım zaman.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Asgardın seviyeside belli arkadaşım, forumlarında nebula yazamıyorsun. Bu da bana göre bir seviye ölçütüdür. Andoriada speed çalışmıyor hiç değilse.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 nebula yazamamak seviye? x_x[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 En güzeli benim shardım beklerim.. www.uosuzbirhayat.com :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 erutan senın bu konuyu anlayabileceğini sanmıyorum, benım mesajlarıma lütfen yanıt, cevap vs vermeni istemiyorum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Nickine Baq Yaw :):) Koptum Walla Spastik_serce Ayuahuahuahsuhuahduhauh[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar