Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne oluyo bana yada UOya??

Bodrack

Öne çıkan mesajlar

Burda bu bole yapmıs
HAHAH bu bole yapıyo HAHah ne gereksiz diye tartışmaya gerek yok.

Herkes kendini bir şekilde gosteriyor. Asgard başarılı bir server benim kanımca. Reconquistia da yeni acilmasina rağmen başarılı olabilicek bir shard. Once iğneyi kendinize batirin sonra cuvaldızı başkasına.[signature][hline]Roanoke | Quaxis

Roanoke
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce, 24 Haziran 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Geçen gün adamın teki bazen böyle hafiften daha hızlı kaçıyor gibi geldi, Sentenelde. Aradaım buldum Gearı. + yapınca cs deki gibi takılırdı 2.nci adımda. bir saniye, ( buraya dikkat, çok seri ve zamanlı yapınca işe yarar, diğer durumda dezavantaj) açıp kapama yapıcaksın. Belki bir avantaj sağlıyor.

Asgardda bas koş. haha valla ben inanmakta güçlük çekiyorum.

Kimse asgardda speed acilmiyor hede hödö demiyor.
Connectoru olmayan herserverda speed acilir. Acilmiyor diyen yalan solemis olur.
3rd leri engelleyen bir connectorle engellersin.
Asgard dediğim gibi başarılı bi shard. Geciniz dedirticek bir shard değil bence. Nebula , sentenel den 1000 kat daha iyi diyebilirim.[signature][hline]Roanoke | Quaxis

Roanoke
Sosyal ağlarda paylaş

Burada neyi tartışıyoruz yine?
Çekemiyenlerin altta kalmama davasımı yoksa sidik yarışımı?
Herkes kendi işini yapsın kimse kimseyi ilgilendirmez.
Kimin daha iyi olduğunu zaman gösterir.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz...
Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Roanoke, 24 Haziran 2005 12:10 tarihinde demiş ki:
Kimse asgardda speed acilmiyor hede hödö demiyor.
Connectoru olmayan herserverda speed acilir. Acilmiyor diyen yalan solemis olur.
3rd leri engelleyen bir connectorle engellersin.
Asgard dediğim gibi başarılı bi shard. Geciniz dedirticek bir shard değil bence. Nebula , sentenel den 1000 kat daha iyi diyebilirim.

Connectoru olmayan ve kusturucu türkçe menüler içeren bu server mı nebuladan iyi? Asgardı geçiniz efendim, 2005 senesindeyiz, 2002 yılındaki gibi speed yapılıyor.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

höh be Serçe al senin nebula'nın sitesinden haber;
said:
Bu anlayış ile Locus ve Quann sunucularının vendor menüleri yeni kadro çalışanları tarafından düzenlenmiştir. Halen test aşamasında olan bu sistemin olası eksiklikleri kısa zamanda düzenlenecektir.

Burada kimsede gelip asgard nebuladan iyi demedi yine nereden çıkardın?
Herşeyi bir tarafından uyduruyorsun farkındamısın?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz...
Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 sene önce uo yu bırakmıştım nebulada oynuyorken. Nickim Scorpion hede hödöydü.

sonra okulda sınıfta kalınca bir kaç dersten ötürü baya bi vakit boşluğum oldu ve asgarda başladım. gerçekten eski nebula tadı alıyorum. ayrıca nebuladan banlanan eski oyuncuların oynadığı yer diye tabir etmişsiniz ama ben ve bir kaç avukat arkadaşım bloklanmadık nebulada. yani nebuladan bloklanmayan eski oyuncularında olduğu bir sunucu.

ayrıca ceza olayıda süper neden klasikleşmiş online kalarak ceza çekme sistemini savunur veya asgarddaki sosyal hizmet cezasını saçma bulursunuz anlamam. gayet iyi olmuş.
ayrıca speed çalışıyor denmiş de speed çalıştıran pek oyuncu yok orada. çalışsa bile yapacak kişi sayısı eminim azdır .
kurucularını tebrik ederim.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben..

Sosyal ağlarda paylaş

ya biri bir görüş ortaya atıyor, savunmayan kişiler görüşlerini belirtiyor. bence bu mantalitenizden kurtulmanız gerekir.

kaldı ki burasıda görüşlerimi belirtebileceğim popüler bir platform.

ps: kuralları okudum reklam sayılabilir o yüzden özür dilerim.[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 24 Haziran 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 24 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
10 sene oynadım.Azimli ve çalışkanım.

erutan bence sen 20 sene oynadin hatta dogmadan önce basladin UO ya :P

tabi olm annem PC aşerdiydi naberr.. yedi pc yi uo hayatına orda başladım :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Kime göre neye göre en iyi kavramı koyuluyor? Ne kadar çabuk vakit geçiyor sizin için. Player sayısı fazla olan shard mı en iyi oluyor? 2 gün önce açılmış shardların reklamları burda yapılıyor sizde alet oluyorsunuz. Zamanında açılmıştır, çevresi geniştir player taşar. Nerden ,nasıl geldiğimizi unutmayalım.Biraz kavram kullanırken başka şeyleride düşünelim değil mi?[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr
Always Pvp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Roanoke, 24 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
Nebulada connectormu vardi?
Nebulad Speed acilmiyormuydu?
Nebulada türkçe menu ve msglarmi yoktu?

Burdanmı kıyaslıyosun sen? Nebuladada catır catır aciliyor speed. Asgard donemin iyi serverindan bi zamanlar taa nebulanın oldugu gibi

Simdi nebula yi geciniz efenim.

Nebulada çalışan sspeedi istiyorum arkadaşım. Hadi bakalım, speed testine takılmadan kaç adım gidebileceksin.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Vardı vardı vardı, geçmişe bakarsak Asgard da o zaman yoktu.

Sonuçta şudur, Asgardda çatır çatır speed çalışmaktadır. 3 sene önce fixlenen olayın hala günümüzde var olması ise bu serverın kalitesidir bence. Ayrıca Asgard forumlarında Nebula yazamıyorsunuz. Benım takıldıgım diğer konu bu.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard kral shard , cafemdeki 11.5 yaşındaki çocuk admini hacklemişti .

Kişiden kişiye fikirler değişir . Asgard kimilerine göre güzel server olabilir , ama nebuladaki abi abi abi abi ci tiplerin yarısından fazlası orda diğer yarısıda olympusta.[signature][hline]Anubis
Andoria UO Shard

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Sosyal ağlarda paylaş

Pluton Az bekle jnm Sıkılmayacagın Bi Uo Shard acılıyor Levelli olacagı için Kasmak bitmicek yani istedigin zaman kascan action yapcan Sıkılmadan Rahat Rahat Oynucan :) sabret.

Sabreden Dervish Muradına Eremeden Gebermish[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...