Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saint-Benoit

Arden

Öne çıkan mesajlar

Evet ben saint-benoitte okuyorum bu sene hazırlıgı bitrdim (bütünlemeye girecez yari bitirdim ;))

1- Siz nasıl bir okul olarak göryorusunuz
2- Aranızda okuyan varmı?
3- Yada başka fransız okulunda okuyanınız varmı?

Kendi düşüncelerim:
Bence okulda çok tikky oldugu kadar çok iyi insanlar var mesela sınıf arkım Helcaraxe :D.
Çok iyi arklar edindim. Bi sürü paralı kro'yu ve kasıntı tipleride unutmamak lazım :D. Ayrıca lise sonların bahçesi süper bir an önce lise son olmak istiyorum :). Öğretmenler piskopat. Kantinde hep aynı şeyler ve kazık :D. Bide okuldaki kaleleri sadece lise 2 ve son kullanıyo(deli oluyom). Lise 1 'dekiler(şimdi 2 oldular) çok artist sanki benden 5-6 yaş büyükmüş gibi davranıyolar(döverim, möverim falan dioalr deli oluyom sanki 1 yaş büyk olunca krallar :D). İşte benim okul benim gözümle böyle.

Sizin okuldada benzer oalylar veya kendi okulunuzun sizin gözünüzden yazılmış postunuzu okumaktan memnun kalırım :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 16 Haziran 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
zengin p...i yuvası

abi 3dk 38 sndir düşünyorum bulamadım bu p...i ne yaw :D

öm atabilirsin...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

Orada okuyunca ne oluyor ? Çizgiye basmıyan yürüyen insan larmı var orada ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 16 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
Ya eğitime açılıcak topici inadına buraya açıyorsunuz yemin ediyorum

Prd :( ama ne biliyom eğitim bölümünde üniversite seçimler tavsiyeler fln yazınca bende buraya yazdım. Neyse bu ara zengin p.ç dien bir arkımız var ben orda okuyorum:) evet öyle insanlar var ama böyle genellememek lzm :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

aha aha
ben varim sb'de burdan. sb guzeldir , sbli olma ruhu vardir bikere sb'de - ama son gercek sblileri mezun ettiler diyolar ya uyuz oluyorum , bide sene boyunca kavga ettik adamlarla peh -
sb oyle bi okuldurki hocalar bazen dersi birakip genel kulturunu arttirmak icin konu$ur ogrencisiyle , oyle bi etigi vardir.
guzeldir sb .
hele bu sene dahada guzel olucak. hazirliklara çömez olarak bakilir :) ama 9 olduktan itibaren duzelirsin bi itibarin olur okulda :) boyle bi$ey i$te sb.
neyse kisa kesiyim cali$ adam gibi sb'den mezun ol , yarisinda birakip gitme,sonra cok uzulursun.[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Sosyal ağlarda paylaş

valla bizim okulda biz hazırlıkken lise 1lerin katına bile cıkamazdık bu sene hazırlıklar nerdeyse artizlik taslıyolar lise1 lere paso bizim sınıfın önündeler fln.. tabii bikaç arkadas yüzünden gidiolar hazırlık bebeleriyle çıkıolar bi de üstüne yawşıyolar sonra olan bize oluo okulda lise1 lerde kazirma denilicek bişi kalmadı.. :lol:[signature][hline] =o=

='o'=

(='o'=)

/_/
(='o'=)
Sosyal ağlarda paylaş

St Joseph ownz..

Bizim okulda saçma sapan kart sistemi çıkardılar kantinde, kart olmadan alışveriş yapamıosun. Çünkü kart olunca aldığın şeyin fiyatının farkına varmadan alıyosun kolayı 2.5 milyondan geçiriolar böylece. Biz ise Caporal denen mekana gidiyoruz yani burası veliler için bir mekan olur ordan alıyoruz kolamızı 1.5 milyona. Madem öyle işte böyle.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cmrownz, 16 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
aha aha
ben varim sb'de burdan. sb guzeldir , sbli olma ruhu vardir bikere sb'de - ama son gercek sblileri mezun ettiler diyolar ya uyuz oluyorum , bide sene boyunca kavga ettik adamlarla peh -
sb oyle bi okuldurki hocalar bazen dersi birakip genel kulturunu arttirmak icin konu$ur ogrencisiyle , oyle bi etigi vardir.
guzeldir sb .
hele bu sene dahada guzel olucak. hazirliklara çömez olarak bakilir :) ama 9 olduktan itibaren duzelirsin bi itibarin olur okulda :) boyle bi$ey i$te sb.
neyse kisa kesiyim cali$ adam gibi sb'den mezun ol , yarisinda birakip gitme,sonra cok uzulursun.

Lise 2 demisn belki tanırm sni. Gerçi lise 2 den bir efe'yi tanıyorum ama :). Bu sene okulun en sert hocası + disiplin kurulu başkanı olan madam silva geldi (ilk defa hazılıklara girmiş bu sene) valla 42 ile bütünlemeye kadlım ama geçerim. Çok iyi hoca da dersleri çok kasış ve çok azarlıyo beah :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 16 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
St Joseph ownz..

Bizim okulda saçma sapan kart sistemi çıkardılar kantinde, kart olmadan alışveriş yapamıosun. Çünkü kart olunca aldığın şeyin fiyatının farkına varmadan alıyosun kolayı 2.5 milyondan geçiriolar böylece. Biz ise Caporal denen mekana gidiyoruz yani burası veliler için bir mekan olur ordan alıyoruz kolamızı 1.5 milyona. Madem öyle işte böyle.

seneye kaldırırlar kart sistemini inşallah... zor oluo böyle.

SB'ye gelince. bir LaSalle okulu olan fransız okuludur. güzeldir. çok arkadaşım var orada..[signature][hline]Öbür a-smurf 'le karıştırmayınız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hmm benim bildiğim bir saint benoit'li var, takma adı Arden arada sırada yanlış yerlere başlık açabiliyor. sanırım genelde öyleler :)
bence okulun tipi çok hoş. bir ara özel okullara bakarken görmüştüm. iyi bir okul bence. robert veya st.joseph'ten sonra gelebilecek isimlerden birisi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
benim yukarıdaki mesajımla ilgili özel mesaj atmıştı. ismi Arden'miş. Ermeniymiş ve ondan dolayı böyle bir ismi varmış. incilde bir kuzu ismiymiş Arden (genel kültür dipnotuda eklemişti) :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arden, 16 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
Evet ben saint-benoitte okuyorum bu sene hazırlıgı bitrdim (bütünlemeye girecez yari bitirdim ;))

1- Siz nasıl bir okul olarak göryorusunuz
2- Aranızda okuyan varmı?
3- Yada başka fransız okulunda okuyanınız varmı?

Kendi düşüncelerim:
Bence okulda çok tikky oldugu kadar çok iyi insanlar var mesela sınıf arkım Helcaraxe :D.
Çok iyi arklar edindim. Bi sürü paralı kro'yu ve kasıntı tipleride unutmamak lazım :D. Ayrıca lise sonların bahçesi süper bir an önce lise son olmak istiyorum :). Öğretmenler piskopat. Kantinde hep aynı şeyler ve kazık :D. Bide okuldaki kaleleri sadece lise 2 ve son kullanıyo(deli oluyom). Lise 1 'dekiler(şimdi 2 oldular) çok artist sanki benden 5-6 yaş büyükmüş gibi davranıyolar(döverim, möverim falan dioalr deli oluyom sanki 1 yaş büyk olunca krallar :D). İşte benim okul benim gözümle böyle.

Sizin okuldada benzer oalylar veya kendi okulunuzun sizin gözünüzden yazılmış postunuzu okumaktan memnun kalırım :)

Ya keşke Paramız olsada bizde Fransız Okullarında okusak ki ama olmuyo Devlet okulunda varoşlarla okuduk biz lisemizi.Artizmiydik ? Asla .kralmıydık ? Belki.Lisenin En Guzel kızlarından biri ile cıktım.Belkide Sevdigim icin Gozume oyle gorundu ama ciddende Guzel kızdı.Hiç Asarım keserim diye cıkısmadım.ama bu demek degildir asmadım kesmedim.Populer denirdi benim konumuma.Serseri diyenlerde vardı tabi.Her insanın sevenleri kadar sevmiyenleride vardır tabii ki.Ultima icin cok ekmiştim zamanında.Kız arkadasımı uzmustum.Asarım keserim Takılanlarla Bıcaklı Sopalı kavgalarımızda oldu tabii ki.Sevgilimin sırada iken kendi cabalarında dokunmak ellemek calısanlar yuzunden okuldan 3 gun uzaklaştırma alsamda sicilime yedirtmedim.Tabi hocaya olayı anlatamasamda sonunda rehberlikciye acılmıstım.off of olum actım yine dilimi ya.Lisemi anlata anlata bitiremem.paticigin bw si yetmez.Benimse ÖMRÜM.LİSE LİSEEEE ahhhhhhhhha hhhh lise gibisi yok.vallaha kıymetini bil kardeşim Bil.

Son bişey daha.

okulun son haftası.Ptsi.Cuma karne alıncak ve Okulun tum erkekleri okulda yok ( tabi benim gibi bi iki kişi hariç.Sırf sevgilisi okulda diye kalan malozlar tabii ki sdfa ) Ve kantin vardı 3. kattın merdivenınde.Aslında kantin denemeyecek kadar kucuk bufemsi bişi.Orda durdum duvara yaslandım.içimi cektim ve ah be acaba baska nerde gorcem bu kdr bol fıstıgı bi arada.ustelik etekli diye.cat yanagıma bi opucuk kondurmustu sevgilim.Ve hadi sinemaya demişti.Offf of gözlerim doldu inanırmısnız.Sevgilimi arayıp yine devam edelimmi diyesim avr ama o artık 1 saatlik yolun sonunda.Sanki kilometrelerce uzak kadar bi şehir yanımda.ama benden uzakta...[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...