client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Merhaba arkadaslar sımdı bızım server bakımdayken sole sphere server kurduk oynucaz yannız bır kac sorun var bırıncısı bandaj olayı bandaja tıkladıgında dırek heal atıor cok eskı bı sey yanı kendını tedavı eder falan demıor bunun scrıptını verırmısnız bıde scprıtın scrıpt dosyasının ıcıne mı kaydetcem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sdfsdf on=@Dclick Target Bandaj basarım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Peki saolda bu delayları falan cok hızlı normal serverdakıler gıbı nası yapcaz birde bu dedıgın seyı oyunda mı yazcam sphere a mı yazcam bıde world dosyasını nereye atcam yardım edersen cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bilmem rand dan dı sanırım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 İndir bi nbl Scp si kur oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Nerden ındırebılırım soylersen cok sevınırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Her'z joo upload ettiydim siteme duruyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 De linkler kırık abı olmuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 De linkler kırık abı olmuor msn var mı yada maıl adresımı verıım yollarmısn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Cok saol aldım dosyayı :D sımdı nereye yapıstırcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Scpleri Sphere Klasorunun içindeki Script bolumunun içine at (sen bu işten vaz gec) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya ben dırek scrıpt dosyasını o scrıptle degıstırdım olmaz mı :D bde bandaj olayı hala olmadı dırek bandaj atıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 İlk once Otekını sil Sonra Nbl Scp sini at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Cok saolun sımdı oldu hersey sanırım bı sorun olursa yardım ısterım yıne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
client Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hah bıde stam sureklı dusuor ve admının statlarıda 225 den yukarı cıkmıor nası duzeltebılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bak yukarda Arama buton u var ona bas ara bulamazsan sor geende soyleyeyım. sphere.ini'den stamina lost'u ayarlaman lazım StaminaLossAtWeight=140 olucakdir. StaminaLossAtWeight=170 Seklinde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Eğer Serveri Kalıcı Bir Şekilde Acıcaksan bence Kendine ii develop bul yoksa Sürekli Calısmanda Buglar git gide Cogalacaktır Burada 1-2 Konuya Cevap vere biliriz Ama Develop Girer Fixler Eğer Öylesine 3 -5 arkadas girecekseniz Shardı evden actıysan. Dewam et Kolay gelsin. Recall oldum in Konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kendin yazmak istersen al kücük bir baslangıc bandajın scripti bulunur ve altına on=@dclick src.newitem i_healsistem src.new.equip (yada src.act.equip) return 1 eklenir. [spo1=heal scp][itemdef i_healsistem] id hedehodo name hedehodo on=@create timer 10 on=@equip if () src.sysmessage suanda bunu kullanamazsiniz. else target Kime tedavi yapacaksin endif on=@targon_char if ( < ) var.healolayi /10>) src.targ.hits + ) src.newitem i_healsistemdelay src.new.equip else src.sysmessage sectiniz kisinin yarasi yok. return 1 endif on=@timer remove [itemdef i_healsistemdelay] hedo hodo on=@equip timer 4 on=@timer remove[/spo][signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar