Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınları anlayamama olayları

Apache

Öne çıkan mesajlar

ilginçtir demin başıma geldi benim dışımdada vardır böyle sürüsüne olay,

cafeye gittim oturdum arkadaşlarla bir kız bakıodu neyse kesistik bi sure yanındada babası sandığım bir adam var okey oynuyorum dvmlı bakan kızın kendısı bı ara oyuna daldım oyle gectı 10-15 dakka sonra kalkarken bı sandalyeme carptı ayagıyla hızlıca 'bazı gerızekalılarda bakıp duruo' dedı babasına agzının ortasına vurma kıvamına getırdı sonra gıttı gene geldı baktı falan ılgınctı
Sosyal ağlarda paylaş

e bayanlar ilgi ister bu bir gerçek, hoşlansalar da hoşlanmasalar da. kız da bakmandan hoşlanıp sonra durumu kendi lehine çevirmiş olabilir. ya da "sen bakıyosan ben de bakarım, rahatsız olmuyorum" tavrı takınmış olabilir.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 24 Haziran 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
e bayanlar ilgi ister bu bir gerçek, hoşlansalar da hoşlanmasalar da. kız da bakmandan hoşlanıp sonra durumu kendi lehine çevirmiş olabilir. ya da "sen bakıyosan ben de bakarım, rahatsız olmuyorum" tavrı takınmış olabilir.

bir bayandan iyimser tavırlar,hatta çarpma olayı da yanlşlıkla ettiği laf da tamamen tesadüf ? ? :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 24 Haziran 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
kaşar kadınların varlığı ne kadar inkar edilmezse abaza erkeklerin varlığı da o kadar kesin bir gerçektir =P

hehe apache sana atıom pası bilemicem artk bak ne diyo :P

*kıvrak bir hareketle döner ve konudan çıkar*[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

abazan olduğum gerçeğini kabul etmiyorum ama bu olayda kızın tamamiyle olayı kendi lehine çevirdiği bir gerçek.ayrıca 'salaksın sen' bakışı nedir yahu? ya bakarsın bir iletişim kurmak için yada alakan olmaması için hiç ilgilenmezsin.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...