Apache Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ilginçtir demin başıma geldi benim dışımdada vardır böyle sürüsüne olay, cafeye gittim oturdum arkadaşlarla bir kız bakıodu neyse kesistik bi sure yanındada babası sandığım bir adam var okey oynuyorum dvmlı bakan kızın kendısı bı ara oyuna daldım oyle gectı 10-15 dakka sonra kalkarken bı sandalyeme carptı ayagıyla hızlıca 'bazı gerızekalılarda bakıp duruo' dedı babasına agzının ortasına vurma kıvamına getırdı sonra gıttı gene geldı baktı falan ılgınctı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valla kaşınmışsın :D[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bilemezdi ki[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bencede kaşınmışsın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kız "ne bakıyo bu salak" gibisinden bakmış olabilir sana.. Sen yanlış anlamışsındır...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kaşınma değil paso bakıp duran kendisi tribi atanda kendisi nedir buradaki benlik durum?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen onun paso baktıgını gördügüne gore sende ona paso bakıyomusun Apache eueh.kızlar üstündür bu konularda =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 e bayanlar ilgi ister bu bir gerçek, hoşlansalar da hoşlanmasalar da. kız da bakmandan hoşlanıp sonra durumu kendi lehine çevirmiş olabilir. ya da "sen bakıyosan ben de bakarım, rahatsız olmuyorum" tavrı takınmış olabilir.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 01:27 tarihinde demiş ki: e bayanlar ilgi ister bu bir gerçek, hoşlansalar da hoşlanmasalar da. kız da bakmandan hoşlanıp sonra durumu kendi lehine çevirmiş olabilir. ya da "sen bakıyosan ben de bakarım, rahatsız olmuyorum" tavrı takınmış olabilir. bir bayandan iyimser tavırlar,hatta çarpma olayı da yanlşlıkla ettiği laf da tamamen tesadüf ? ? :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 diyorum ya olayı kendi lehine çevirmiş =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 03:02 tarihinde demiş ki: diyorum ya olayı kendi lehine çevirmiş =P evet işte benim tezim doğru çıkıyor,kaşarlanmış nerde ne yapacağını iyi bilir böyleleri :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kaşar kadınların varlığı ne kadar inkar edilmezse abaza erkeklerin varlığı da o kadar kesin bir gerçektir =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 03:05 tarihinde demiş ki: kaşar kadınların varlığı ne kadar inkar edilmezse abaza erkeklerin varlığı da o kadar kesin bir gerçektir =P hehe apache sana atıom pası bilemicem artk bak ne diyo :P *kıvrak bir hareketle döner ve konudan çıkar*[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kaç bakalım sen nereye kadar *!eline terliklerini alır* dipnot: olayın apache ile alakası yoktur![signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abazan olduğum gerçeğini kabul etmiyorum ama bu olayda kızın tamamiyle olayı kendi lehine çevirdiği bir gerçek.ayrıca 'salaksın sen' bakışı nedir yahu? ya bakarsın bir iletişim kurmak için yada alakan olmaması için hiç ilgilenmezsin.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kesisiyoruz dedigin sen kizi kesiyor olma .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 24 Haziran 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben kesiyor olsaydım yukarıda ben kesiyordum yazardım değilmi?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eminim yazardin da insan dedigin yanilir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bnce o kıza seslenelim burdan bizi aydınlatsın :)yeter yaw neyse ne ii baktı geçti gitti[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yaa kızlara laf edicez şimdi ama atlicak herkes yine hede hödö diye o yüzden yorum yok kızlara.. Alın işte görün neyin ne oldugunu ...[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar