kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 deniz de nehirtde gölde heryerde :) suya daldığım anda hiç bişi göremiyorum masmavi oluyo ekran sorun nedir ?[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ekran kartının son driverlarını yükle..eer yüklüyse bilmiorm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İsmini hatırlıyamadığım bi efekti kapatmak gerekiyo onun için ya. dene teket teker ama uzun isimli bişeydi.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valec Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 If you are unable to see underwater in the game, please try entering the Video Options menu and disabling the "Full-Screen Glow Effect" option. Türkçesi:Eğer suyun altını göremiyorsanız,lütfen Video options a girin ve "Full Screen Glow Effect" seçeneğini kapatın. Kaynak:http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=13&p=1&tmp=1#post13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 tmm dostum oyuna girince deniycem umarm olur ^^[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bendede bi sorun vardı seninkinden farklı sanırım suyla ilgili bi mob görünce (naga balık tospa) parlıyodu moblar driver yeniledim gecti.belki seninkide driverla ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar