Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Limonlu bahce beyoglu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kesin gezip görmelisiniz cidden cok hoj ve mukemel bir yer özellikle yanınızda bayan arkadasinizla gidebilceniz yada iste erkek arkadasinizla gidebilceniz biyer[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
evet hava gusel oldugu zaman cok iyi oluyo.. limon da kokuyo mis gibi. 2 kız arkadasla gitmiştim yazın sonuna dogru. gusel vakit gecirilebilecek biyer...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yanliz fiyatlar hafif tuzludur :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Ya ben pek sevmedim orayı peynirleri felan bakkaldan alınma gibi duruyo.. Ciddiyim. Güzel yer ama, bakkaldan almışlar.(peynir hastası bi adam olduğum için)
Belli kesip kesip vermişler....
leb-i derya yı anlatcağıma, limonlu bahçeyi anlattım az önce..
bari buraya yazıım insanlar için..

yeri

galatasaydan fransız sokağına inen yokuşa iniyosunuz. Fransız sokağıuna girilecek sokağı geçiyosunuz sokak ikiye ayrılıyo sağda kalıo...
[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke

[Bu mesaj nedanko tarafından 27 Mayıs 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 27 Mayıs 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Ya ben pek sevmedim orayı peynirleri felan bakkaldan alınma gibi duruyo.. Ciddiyim. peynir hastası bi adam olduğum için)

Rakı da severmisin alem yapalim bi ara :D
peynirini hiç denemedim ama soguk bi limonatasi kokteyl gibi duruyo valla icine süs oalrak güzel bi kız koymadiklari kaldi :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bizim ark gitmisti valla cok kötü oldugu sölemist i iki limon ataya dünya para verdim demisti bi hafta cıkakam evden artık diyede abartmısıt :))) valla limonata kac para bilemem ama baya kötülendikten sonra gidesi kalmıyo insanın[signature][hline]:))) !!!
........................
  • Yeni Oluştur...