Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kesin gezip görmelisiniz cidden cok hoj ve mukemel bir yer özellikle yanınızda bayan arkadasinizla gidebilceniz yada iste erkek arkadasinizla gidebilceniz biyer[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet hava gusel oldugu zaman cok iyi oluyo.. limon da kokuyo mis gibi. 2 kız arkadasla gitmiştim yazın sonuna dogru. gusel vakit gecirilebilecek biyer...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yanliz fiyatlar hafif tuzludur :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya ben pek sevmedim orayı peynirleri felan bakkaldan alınma gibi duruyo.. Ciddiyim. Güzel yer ama, bakkaldan almışlar.(peynir hastası bi adam olduğum için) Belli kesip kesip vermişler.... leb-i derya yı anlatcağıma, limonlu bahçeyi anlattım az önce.. bari buraya yazıım insanlar için.. yeri galatasaydan fransız sokağına inen yokuşa iniyosunuz. Fransız sokağıuna girilecek sokağı geçiyosunuz sokak ikiye ayrılıyo sağda kalıo... [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Mayıs 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: nedanko, 27 Mayıs 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Ya ben pek sevmedim orayı peynirleri felan bakkaldan alınma gibi duruyo.. Ciddiyim. peynir hastası bi adam olduğum için) Rakı da severmisin alem yapalim bi ara :D peynirini hiç denemedim ama soguk bi limonatasi kokteyl gibi duruyo valla icine süs oalrak güzel bi kız koymadiklari kaldi :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 frozen cherry si dışında beğenmedim ben. türkiyenin ilk chillout mekanı olduğu için oldukça ünlüdür.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataegina Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 harika bir mekan...istanbulun içinde..küçücük bir doğa harikası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Güzel bir yer de... Biraz fazla pahalı degil mi? Su iki milyon'dan siz hesaplayın :) Ne gerek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Evet bence de pahali,2 kola aliyon hop 11 kaati sokusturuolar :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Dark_Knight Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 genelde gayler gidio oraya (ciddiyim şaka deil)[signature][hline]Yokuşta akmayan ter,İnerken göz yaşı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bizim ark gitmisti valla cok kötü oldugu sölemist i iki limon ataya dünya para verdim demisti bi hafta cıkakam evden artık diyede abartmısıt :))) valla limonata kac para bilemem ama baya kötülendikten sonra gidesi kalmıyo insanın[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 limonatan 7 milyondu glb ben en son gittiğimde. tuzludur baya ama gitmeyenler bi gitsin görsün derim.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar