Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Merkez Ceza Kurulu, Avrupa Şampiyonu milli atlet Süreyya Ayhan Kop'un bir yıla inen cezasını yeniden 2 yıla çıkardı. Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Doping İnceleme Kurulu'nun, istisnai durumları kabul etmemesi üzerine Merkez Ceza Kurulu, Süreyya Ayhan Kop dosyasını yeniden inceledi. Kurul, bugün yaptığı toplantıda, daha önce 2 yıldan 1 yıla indirdiği milli atletin sahalardan men cezasının IAAF kuralları gereği 2'ye karşı 3 oyla yeniden 2 yıla çıkarılmasına karar verdi. Bu karar nedeniyle Süreyya Ayhan Kop' bu yılki Dünya Şampiyonası'nda yarışamayacak.[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kendini Türkiye'den büyük gören insana isterlerse 10 yıl ceza versinler oh olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 daha fazla ceza hakediyorlar diycem ama hala yarışıp derece yapma imkanı var ya sen bi tahlil için adam gibi işeme adam gibi imza atma sonrada ben profesyonelim de bilmem ne de ülkesine karşı bu kadar sorumsuz olunmaz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya bırak ya acayıp havalandı kendını ulkesınden de buyuk gordu olucagı buydu ıı oldu[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kendi kendilerini yaktılar! Önce Yücel Kop denilen antrenör müsvettesi sporcu-antrenör ilişkisinin daha ötesi için süreyya ile evlendi! Sonra ilkokul mezunu bu adam Karımı erkek muayenecilerle başbaşa bırakmam diyerekten tahlil vermedi! Oysa ki orda bayan yetkilide vardı! Yazık oldu!...![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Halil Mutlu paçayı sıyırmıştı diye hatırlıyorum ben ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yanlış hatırlıyosun olimpiyatlara kadar cezalı[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 test tekrar yapılmıştı ve sonuç negatif çıkmıştı diye hatırlıyordum. Demekki yanlış hatırlıyormuşum. Olimpiyatlarda var mı yok mu ? O zamana kadar neleri kaçırıyor ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yanlış hatırlamıyosam 2008 olimpiyatlarına katılabilecek. Edit: Halil Mutlu'dan bahsediyorum [Bu mesaj onurf tarafından 25 Haziran 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar