Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam

Annh

Öne çıkan mesajlar

hoşgeldin

Hosgeldin arkadasim.ben dilara.17/f/ist.sana bu forumlarda ne gibi özellikler var,hangi konuyu nereye danismalisin vs. hakkinda biraz bilgi verecegim.bu arada hem forumlarimiza alisirsin hemde alisma zorlugu çekmezsin.
Forumlarimiz hakkinda öneri, sikayet, hata gibi konular,paticik.com hakkinda bilgiler bölümü için ; Paticik.com bölümümüze bakabilir, bu konular hakkinda konu açabilirsin.Artik sende bi üye olduguna göre daha sonraki günlerde Yeni Gelenler bölümünde yeni gelen arkadaslarimiza hosgeldin diyebilirsin.
Bir Anime,Çizgi film hastasiysan Çizgi Dünyasi , siir, hayal, düs, umutlar vs kisaca yazi yazmak, içini dökmek ve gönderilen diger siir ve yazilari okumak yorum yapmak için Karalama Defteri , Sinema,TV, dizi, filmler hakkinda Vizyon , yerli yabanci gruplar,eski,yeni sarkilar ,sanatçilar,gitar,bateri vs ilgileniyorsan Müzik , Internet hakkinda hersey,flash siteler, hiz problemleri, bulunan degisik siteler vs için Internet , her türlü donanim sorunu için Donanim , Klasik anlamda rpgler, sistemler, dünyalar ilgileniyorsan Masaüstü , geçmiste neler oldu? diyorsan tarih bilgini bizimle paylasip,yorumlamak istiyorsan Tarih , her türlü kisisel konu için,itiraflar vs yani community feeling denmis kisaca Kisisel , Çizimler, tasarimlar, görsel sanatlarla ilgili hersey için Görsel Sanatlar ,Üniversite tavsiyeleri, ders seçimleri, yardimlasma için Egitim , eger sende bir hayvanseversen,pet konulari için Pati Pet , Tavsiye edilesi lokanta, restoran, bar, vb fikirleri paylasmak istersen Gezdim Tozdum tam senin için :)
Bunlarin disinda genis bi MMORPG bölümlerimiz var.Ayrica Pazar Alani 2. el alim satim konulari için hizmetinde.Paticik bünyesinde ki soldat serveri için Soldat bölümü, Mame serveri için Mame bölümleri forumlarimizda mevcut.PC oyun meraklisi isen Bilgisayar Oyunlari bölümü, Playstation, Xbox gibi konsol meraklisi isen Konsol bölümü tam sana göre ;)
Bunlarin disinda eger okumadiysan karpuz arkadasimizin yazdigi FAQ i okuman iyi olacaktir.Bu bir c/p dir.ben bunu oturup senin için yazdim.bu yazdiklarimi okumadan çalarlar.ben dilara eheh.çalanlarda gay.lol. önemli not: fistan gaydir bunu sakın unutma.
konu açarken büyük harfle yazman, hatta anlatirken bile büyük harf kullanman athea basta olmak üzere diger üyelerimizide rahatsiz edebilir.bu yüzden buna dikkat etmelisin.ayrica imza konusunda su konuyu okumani tavsiye ederim. nasil imza seviyoruz?
Eger bi konu hakkinda topik açacaksan da ilk önce o konu hakkinda daha önce yazilmis bisi varmi diye Arama linkine girerek kontrol edebilirsin.
Saygilar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...