Papaz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya Dialog Studio yu indirebiliceğim bri yer var mı?Arama yaptım ama ordaki linklerin hepsi kırık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
czxs Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ultima.cz ye bak orda oLması Lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya bn orda buladm başka bir link var mı Dialog Studio yu inndirebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Arama Yaptigin forum burasi eminsin degilmi ? Paticik.Com[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Leon_Jade, 24 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Arama Yaptigin forum burasi eminsin degilmi ? Paticik.Com Evt eminm linkler bozuk demişm dimi. [Bu mesaj Papaz tarafından 24 Haziran 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben bir ara bakmistim nedir, ne degildir. pek fazla ise yaramiyor, manuel olarak yazmak daha iyi bence. google'dan arattin mi dialog studio diye?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Evt yaptım ve buldum istiyen arkadaşlara da link vereyim [spo1=Dialog Studio ]http://www.shardwire.org/index.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=59&ttitle=DialogStudio13.zip[/spo] [Bu mesaj Papaz tarafından 24 Haziran 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar