Razien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 valla yeni başlayanlar için balık almak pahalı geliyor balıkçılıkda kendin istediğin kadar tut ister ye ister sat bence iyi para var özellikle hunterlar için ideal hayvanlarını beslemeleri lazım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Evet de çok bi işine yaramaz.Para çok önemli değil.Zaten ilk o işlerle uğraşmana gerek yok.Train olman için para lazım.Sen ilk quest falan yap yaratık kes lvl atla ondan sonra para kazanınca halledersin.Ben öle yapıcam. Ben hiç balık satan yer görmedim supplier da satmıyo.[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 22 Kasım 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Fishing iyi para getiriyor. Tavsiyem fishingi 200 e getirip Booty Bay'de avlanman. Yakaladigin lvl 25 fish ler iyi para getiriyor (rakkami hatirlamiyorum). Mage icin ben tailiring + enchanting oneririm. Moblardan linen, silk, megaweave vs loot et. Bunlari tailor et. Sonra da bunlari disenchant edip enchanting icin kullan. Baska turlu enchant skilli almak cok pahali ve zor. Herbalism + alchamy yapan dunya kadar insan var. Auction house'dan istedigini bulabilirsin. Gerci sen gene de hosuna gideni yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Hayvanını beslemek kolay...[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Evet çok pahalı enchant...[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paladin açtigimdan blacksmith ve mining ogrenmistim.Ogrenmem fishing zaten sadece sordum iyi para getiriyomu diye.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Valla Eternal'ın dediği doğru ben first aid'de alabilirim.[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Niye ogrenmeyecen ki? Bir zarari yok. Low level da para kazanmak icin kolay yontem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Abi ben kafamda belirledim siz kasmayın. :)[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Lorrotar, 22 Kasım 2004 17:44 tarihinde demiş ki: Valla Eternal'ın dediği doğru ben first aid'de alabilirim. :D almalısın cunku herkes first aid alıyor ki alman cok fayda saglar sana priest filan değilsen ben first+fishing alıcam hıc erınmem o işlerde pis skill kasarım fishing 110 filan yapmıstım first aid 150 filandı artık nerdeyse anti venom gecıyordum :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Olm onla mı uğraşcan low level'mış?[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben belirledim sağolun kasmanıza gerek yok[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 alla alla ugrasmayla alakası yokkı sen oyuna gırınce 24 saat lvl kasmıcan ya arada balık tutucan filan[signature][hline]25 Şubata az kaldı Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ben sana demedim Nlu'ya dedim.Adam low levelda fishing yap diyo çok mu lazım low levelda bi level 5-10 kucakla sonra ama bu benim görüşlerim tartışma meydanına dönüştürmeyin şu oyunlar hakkındaki topicleri şu oyun daha güzel bu daha güzel onu bile tartışcanız yani illa.Hayret bişey.[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 22 Kasım 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nlu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 low level ile kastettigim < 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Granis, 22 Kasım 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Paladin açtigimdan blacksmith ve mining ogrenmistim.Ogrenmem fishing zaten sadece sordum iyi para getiriyomu diye. Nolucak ogren Fırst-aid, fishing, cooking bunları ogrenebılıyosun bı zararı yok yanı dursun kosede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblivion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 evet onlar secondary proffession alabiliyosun yani. fishing, cooking, first aid herkeste olmasi gereken seyler. hem fishing cok geyik, zevkli bisi :) ben bi dwarf warrior blacksmith+miner yapmistim open betada cok zevkliydi boyle nadir elementleri bulmak, onlardan bisiler craft etmek. bi de find minerals acikken grifonla stormwindden ironforge a giderken rich thorium vein gordum, gaz oluyo insan :) [Bu mesaj Oblivion tarafından 22 Kasım 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mage için bence en iyisi herbalism + alchemy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: -Rainmax-, 21 Kasım 2004 12:37 tarihinde demiş ki: ben ud mage ime mining ve bs almistim cokta mutluygum :( .. ewt cok sacmaydi ama cok zewkliydi :) cokta mutluydum ama normal oyunda ya herb yada tailor alicam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya skill cap olay ivarmi yani kac tane craft skill i alabiliyoruz ?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 niye saçma olsun ki? illa crafting ile kendinize item yapmanız gerekmiyor sonuçta. başka karakterinize ya da arkadaşlarınıza/guild'inize de yapabilirsiniz. ama yakışmaz o ayrı. mage robe ile demir döven bir tip düşünün.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 oyuzden soledim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bence Fishing ve cooking çok iyi ikili arkadaşlar ve ayrıca Fishing ile yüksek seviyelerde expert olduktan sonra ve dahada gidebilirseniz (225 e kadar yolu var) iyi para kazanmaya başlıyorsunuz ama craft skilleri arasında ben para kazanmak istiyorum aynı zamanda kendime faydalı bir şeyler yapacağım diyorsanız tabiki Fishing klasmana giremez. ama Secondary skill için iyi bir seçim Fishing + Cooking Tavsiye ederim sonuç itibari ile.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Cooking para getiriyo mu ?[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 orası öyle de fishing vakitle artan bir şey, dolayısıyla vakti olanlara göre. 2 gıdım vaktim var, onda da oturup balık tutamam ben şahsen.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Kasım 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar