Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage'lere en iyi meslekler...

Lorrotar

Öne çıkan mesajlar

Evet de çok bi işine yaramaz.Para çok önemli değil.Zaten ilk o işlerle uğraşmana gerek yok.Train olman için para lazım.Sen ilk quest falan yap yaratık kes lvl atla ondan sonra para kazanınca halledersin.Ben öle yapıcam.

Ben hiç balık satan yer görmedim supplier da satmıyo.[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 22 Kasım 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fishing iyi para getiriyor. Tavsiyem fishingi 200 e getirip Booty Bay'de avlanman. Yakaladigin lvl 25 fish ler iyi para getiriyor (rakkami hatirlamiyorum).

Mage icin ben tailiring + enchanting oneririm. Moblardan linen, silk, megaweave vs loot et. Bunlari tailor et. Sonra da bunlari disenchant edip enchanting icin kullan. Baska turlu enchant skilli almak cok pahali ve zor.

Herbalism + alchamy yapan dunya kadar insan var. Auction house'dan istedigini bulabilirsin.

Gerci sen gene de hosuna gideni yap :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 22 Kasım 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
Valla Eternal'ın dediği doğru ben first aid'de alabilirim.

:D almalısın cunku herkes first aid alıyor ki alman cok fayda saglar sana priest filan değilsen ben first+fishing alıcam hıc erınmem o işlerde pis skill kasarım fishing 110 filan yapmıstım first aid 150 filandı artık nerdeyse anti venom gecıyordum :P[signature][hline]25 Şubata az kaldı
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sana demedim Nlu'ya dedim.Adam low levelda fishing yap diyo çok mu lazım low levelda bi level 5-10 kucakla sonra ama bu benim görüşlerim tartışma meydanına dönüştürmeyin şu oyunlar hakkındaki topicleri şu oyun daha güzel bu daha güzel onu bile tartışcanız yani illa.Hayret bişey.[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 22 Kasım 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet onlar secondary proffession alabiliyosun yani. fishing, cooking, first aid herkeste olmasi gereken seyler. hem fishing cok geyik, zevkli bisi :)

ben bi dwarf warrior blacksmith+miner yapmistim open betada cok zevkliydi boyle nadir elementleri bulmak, onlardan bisiler craft etmek. bi de find minerals acikken grifonla stormwindden ironforge a giderken rich thorium vein gordum, gaz oluyo insan :)

[Bu mesaj Oblivion tarafından 22 Kasım 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

niye saçma olsun ki? illa crafting ile kendinize item yapmanız gerekmiyor sonuçta. başka karakterinize ya da arkadaşlarınıza/guild'inize de yapabilirsiniz.

ama yakışmaz o ayrı. mage robe ile demir döven bir tip düşünün.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Fishing ve cooking çok iyi ikili arkadaşlar
ve ayrıca Fishing ile yüksek seviyelerde expert olduktan sonra ve dahada gidebilirseniz (225 e kadar yolu var) iyi para kazanmaya başlıyorsunuz ama craft skilleri arasında ben para kazanmak istiyorum aynı zamanda kendime faydalı bir şeyler yapacağım diyorsanız tabiki Fishing klasmana giremez. ama Secondary skill için iyi bir seçim Fishing + Cooking
Tavsiye ederim sonuç itibari ile.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

orası öyle de fishing vakitle artan bir şey, dolayısıyla vakti olanlara göre. 2 gıdım vaktim var, onda da oturup balık tutamam ben şahsen.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 23 Kasım 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...