Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUo Hakkında

Ungood

Öne çıkan mesajlar

[b]Merhabalar.
Eve RunUo kurdum ve baglandım baglantı olsun yada RunUo oda olsun hiç bir problemim yok ama oyuna başlarken create administator account diyor eft diyorum ama sonra o hesap ile oyuna giridğimde adminlik komutlarından hiç biri işlemiyor ilk aldıgım gibi actım serveri yani scplerle hiç bir şekilde oynamadım [help de dahl olmak üzere hiç bir komut yapamıyorum sadece ne yazarsam normal konuşuyormuşum gibi çıkıyor normal bir player gibi oynuyorum ve RunUo.exe dede hiç birhata belirtisi yok yani admin hesabıyla player oynuyorum bunu nasıl halledebilim???[b]
Sosyal ağlarda paylaş

[b]Dark dikkatini çektiyse ve yazımı düzgün okuduysan zaten orda [help örneğini vermiştim benim problemim administator accountu ile adminlik yapılmıyor normal bir playerden farkın kalmıyor... normalde [help yazarsam karşıma çıkması gerek staff komutları cıkmıyor yada [immortal işlemiyor accountu ise runuo.exe i çalışıtrırken bana administator hesabı acıyım mı diye sordu bve bende hesabı ordan actım???(Sürüm RunUo 1.0 final)

[Bu mesaj Ungood tarafından 11 Haziran 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
evet yeni runuoda öle yapçaiin şeyi söyliyim sana..

ScriptsCommandshandlers.cs ye girion

Server.Commands.CommandPrefix = "["; olan satırı alttaki ile değiştirion çünkü aptal bi bug var runuonun son versionunda [ diyince GM: die bişe çıkıo

Server.Commands.CommandPrefix = .;

ve bundan sonra komutları böle yapıcan .admin .props..[signature][hline]CursedAge UO Shard
*!You see Omur is attacking to you*
Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...