Ungood Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 [b]Merhabalar. Eve RunUo kurdum ve baglandım baglantı olsun yada RunUo oda olsun hiç bir problemim yok ama oyuna başlarken create administator account diyor eft diyorum ama sonra o hesap ile oyuna giridğimde adminlik komutlarından hiç biri işlemiyor ilk aldıgım gibi actım serveri yani scplerle hiç bir şekilde oynamadım [help de dahl olmak üzere hiç bir komut yapamıyorum sadece ne yazarsam normal konuşuyormuşum gibi çıkıyor normal bir player gibi oynuyorum ve RunUo.exe dede hiç birhata belirtisi yok yani admin hesabıyla player oynuyorum bunu nasıl halledebilim???[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 runuo ile ilgili bir bilgim yok ama bold yazmazsan daha iyi olur[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 runuoda komutlar "." ile deil " [ " ile verilir yani; [admin [add [set [props vs gibi ; [Help yazarsan kullanılabilir komutları gorebilirsin ...[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 birde hesabını doghru actıgından emin ol runuoda boyle bi sorun cıkması imkansız gibi bişey[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 [b]Dark dikkatini çektiyse ve yazımı düzgün okuduysan zaten orda [help örneğini vermiştim benim problemim administator accountu ile adminlik yapılmıyor normal bir playerden farkın kalmıyor... normalde [help yazarsam karşıma çıkması gerek staff komutları cıkmıyor yada [immortal işlemiyor accountu ise runuo.exe i çalışıtrırken bana administator hesabı acıyım mı diye sordu bve bende hesabı ordan actım???(Sürüm RunUo 1.0 final) [Bu mesaj Ungood tarafından 11 Haziran 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet yeni runuoda öle yapçaiin şeyi söyliyim sana.. ScriptsCommandshandlers.cs ye girion Server.Commands.CommandPrefix = "["; olan satırı alttaki ile değiştirion çünkü aptal bi bug var runuonun son versionunda [ diyince GM: die bişe çıkıo Server.Commands.CommandPrefix = .; ve bundan sonra komutları böle yapıcan .admin .props..[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 OSI 4.0.11a patchinde "[" komutunu kendi serverları için eklemiş. Not:bu konular beni aşar :),yalnızca gördüğüm bir bilgiyi paylaştım lütfen sataşmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungood Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 RunUO dan bi poq anlamam Ama Sphere Olsa İdi belki yardımcı olurdum oda devede kulak burada bukadar Coder Varken :)[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar