Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eski sevgiliden cacık bile olmaz onun için koluna taktığın bir bilezik olarak dursun o orda sen yenilerine bak.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 24 Haziran 2005 13:12 tarihinde demiş ki: dost olmaz, yakın arkadaş olma ihtimali bile zor birleşebilirsiniz belki kesinlikle eskisi gibi olmaz sağlıklı olacağını da pek düşünmüyorum nasıl unutabilirsin, alkol iyi bir çözüm olabilir, kızdan nefret etmeye çalışmak iyi bir çözüm olabilir, ancak en iyi çözüm yeni kızlardır. genel olarak yazmışsın ama kişisel daha iyi olurmuş gibi geldi bana hmm çok tehlikeli bence..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sen bir sevgilinin ne kadar eski olmasini istiyorsan eski sevgili o kadar var olur . olayda budur .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Unutamazsın, onunla yaşamaya alışırsın.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eski sevgiliden çok iyi bir dost olur.$ansıma ben öyle bir dost kazandım ve beni en çok tanıyan,anlıyan oldugu içinde aramızda hiç sorun ya$anmıyor nerdeyse.ama dost olduktan sonra eskisi gibi bi$iler olması söz konusu olmuyor.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar