RaPe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar düzgün bir sphere 55i bulamadım ztn paticiğinde vermiş olduu bütün linkler ölmüş XP lütfen yardımcı olun ya...[signature][hline]Oldu Olacak Tilki Deseydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 www.sphereserver.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaPe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 oradan indirdiim de klasörler yok abi.. hiç bir klasör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Al Nasil Ölmüş.... Bu Linkde Tum Sphere Versionlari Var buyur (Client,verdata patch,vsvs herşey mevcut)[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaPe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çok saol leon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 verdigim linden sphere 55i ful win32 yi indir tmmdir.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaPe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya busefer account yaratamıyorum abi ilk defa arkdaşlarla eğlencesine server kurcam olmuyo >( axisle yapamıorm acaba sphereacct ye yazarak nasıl yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 nası acc yaratamıyosun? account add name password olmuyomu?? save attınmı sonradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaPe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya save attım ama admin accountu yok onu nasıl koycam bi örnek yazarsanız herbirinden sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 account add name password yazdıktan sonra account name plevel 7 yaparsan name isimli acc owner olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 en iyi sphere version 55r 4.0.2[signature][hline]Loe || Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 irc.sphereserver.net #sphereserver butun verisionlarını bot tan cekebilirsin...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Chernobel, 23 Haziran 2005 13:15 tarihinde demiş ki: account add name password yazdıktan sonra account name plevel 7 yaparsan name isimli acc owner olur Chernobel arkadaşım ben dediğini yaptım hiç bir hata vermedi ama herhangi bir yazıda yazmadı? Owner olup olmadığımı nasıl anlıyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 .gm yaz gm=1 yapıyorsa staff olmuşundur. Sorun yoktur.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 konsola .gm yazınca 19:55:ERROR:Undefined keyword 'GM' unknown command '.GM' hatasını veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 konsola değil oyunda yazacaksın.[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Always Pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hee bu arada hangi client i indirecem ben 2.0.0 ı indirdim masaüstüne onu nereye kopyalıyacam ve sphere a nasıl bağlıyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar