Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediniz başka bir kediyle kavga ediyorsa ayırmaya kalkmayın..


kabataslak

Öne çıkan mesajlar

Kediniz başka bir kediyle kavga ediyorsa sakın ayırmaya kalkışmayın!

Benim gibi ayağınızda dikiş atılacak kadar yaranız olur. Vücudumun diğer yerlerindeki ısırık ve tırmıkları saymıyorum. Sağ elimin baş parmağını da daha yeni kullanıyorum..

Ayrıca kuduz ve tetenoz aşısı olmak zorunda kaldım. :(

Kedilerin üstlerine su dökün yeter! Ama benim gibi aklınıza gelen son şey olmasın..Aklınıza gelen ilk şey olsun..

Haftaya yine gidiyorum kuduz iğnesi vurdurmaya.. :([signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vesmor, 22 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki:
kopek ile kopek kavga ediyorsa hic ayirmayin :) bu arada gecmi$ olsun!
:D:D:D:D:D

ya benim kedim olsa zaten.. kuduz aşıları kurban ona[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
geçmiş olsun, fakat bazı durumlardada ayırmak gerekmekte. yavru kediye saldırılar vb. diyebiliriz. konu yanlış bir noktaya varmasın aman :)

(edit: konu başlığının kitlenmesi ile ilgili pati pet hayranları tarafından tepki gösterildi. konunun kitlenme amacı insanların yanlış yönlendirilmeme gerekliliğiydi. şuanda tekrar açtım konuyu, umarım doğru ve düzgün yönlendiririz insanları bu konuda hakkında)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 23 Haziran 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesekkür ederim arkadaslar..Aslında söylemek istedigim ayırırken kendinize de dikkat etmeniz gerektiğiydi. Ben kedime birşey olacak korkusuyla bodoslama olaya girdim. Sonuçları ortada..İki kediye de birşey olmadı neyse ki..

Benim aklıma su dökmek ilk önce gelmiş olsaydı böyle bir durumla karşılaşılmazdım.. Çünkü kediler suyu sevmezler. Ben önce ikisini ayırdım. Sonra da üstlerine su döktüm.

Kedime saldıran üst komşunun kedisiydi. Kapı aralık kalmış sanırım..Üst kedi bizim eve daldı..Kıyamet koptu. Onların arasına girince sinirlerini ben ve diğer kedinin sahibinden çıkardılar. İkimiz de hastahanelik oldu.. :(

Birşey yapmadan 2 kere düşünün.. :)[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti


[Bu mesaj kabataslak tarafından 23 Haziran 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her şeyden önemlisi insan sağlığı.hayvan kavgalarını ayırmanın en kolay ve başarılı yolu su dökmektir.kendim bizzat uyguladım işe yarıyor.ama genede dikkatli olmak lazım.diyelimki iki köpek grup içi hiyerarşiyi sağlamak için kavga ediyor ve siz sebebini bilmediğiniz bu kavgayı ayırmaya niyetlendiniz.sonuçta iki köpeğinde saldırısına uğrama olasılığınız çok yüksek.ayrıca grubun diğer fertleride yardıma gelebilir.sonucu siz düşünün artık.su ile ayırma dedim fakat su atarkende dikkatli olun gene size saldırabilirler.kediler kolay kolay saldırmaz açık alanda fakat bellide olmaz.kavga eden hayvanlar gördüğünüzde benim tavsiyem özellikle köpeklere mudahele etmeyin.zaten köpekler dövüş köpeği(maalesef bu işler ülkemizde yapılıyor)ya da koruma amaçlı saldırı eğitimi almış değilse birbirlerine kolay kolay zarar vermezler.biri üstünlüğünü kabul ettirince bitirirler kavgayı.
bilmeyenler için;bir hayvan tarafından ısırılırsanız ısırılan yeri bildiğiniz el sabunuyla,hemen, bolca köpürterek yıkayın sabun kuduz mikrobunun önemli bir kısmını öldürür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

köpekler sürü psikolkojisiyle yaşarlar.özellikle sokaklarda görmüşsünüzdür 5-10 köpeğin birlikte gezdiklerini.sürü oluşturan köpekler içinde belli bir düzen vardır ve bu düzeni kavga ederek kurarlar.en güçlü birey egemenliğini kabul ettirene kadar sürer bu olay.güç sırasına göre bütün fertler belli bir konumdadır.grup içi hiyerarşi dedim.bilmeyenler vardır belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 24 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
peki sokak köpeği yolda köpeğimizi gezdirirken bizimkine saldırırsa tekmeyi suratına savurmak caiz midir? etrafta su yok tabi.(bizim köpeğin kendini koruyamayacak kadar dezavantajda olduğunu farz ediyoruz)

not: köpeğim yok merak ettim


saldırı eğitimi almış bir köpek değlse saldıran önce uzaktan havlayarak tehtit eder.bu sırada da sen ordan uzaklaşırsın olur biter.bakıcılığını yaptığım bir köpekte bu olay aynen başıma geldi.2 köpek uzaktan tehtit etti bizi.bizde racona uyup kaçtık.
:)
tabi sen bir yerde köpeğinle yürürken o bölgeyi sahiplenmiş bir başka köpek yakındadır,senin köpeğini geç fark eder vs. saldırabilir belki ama insan varkende kolay kolay cesaret edemezler.genede belli olmaz senın o anlık kararına kalır herşey.

[Bu mesaj scarab tarafından 24 Haziran 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmişler olsun. Valla benim başıma da bi olay geldiydi. Bizim kedi iki köpeğe saldırmıştı tam o sırada okul servisi gelmişti lisedeymişiz o zamanlar. Ben de kediyi bırakmak zorunda kaldım ama sonuçta döndüm bizim kedide çizik yok maşşallah,köpekleri de bir daha görmedim artık bizim reco yedi heralde:) bir de şöyle bir olay var, bizim kedi komşunun köpeğine saldırmıştı, komşu kucağına aldı korumak için biraz bacak kısmı parçalandı kendisinin. Müdahale etmemek en iyisi heralde. Bizim kedi de köpek manyağı mıdır nedir ama bazı kedilerden çok korkuyo bi anormallik mi var acaba?[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nitromagus, 24 Haziran 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
Çok geçmişler olsun. Valla benim başıma da bi olay geldiydi. Bizim kedi iki köpeğe saldırmıştı tam o sırada okul servisi gelmişti lisedeymişiz o zamanlar. Ben de kediyi bırakmak zorunda kaldım ama sonuçta döndüm bizim kedide çizik yok maşşallah,köpekleri de bir daha görmedim artık bizim reco yedi heralde:) bir de şöyle bir olay var, bizim kedi komşunun köpeğine saldırmıştı, komşu kucağına aldı korumak için biraz bacak kısmı parçalandı kendisinin. Müdahale etmemek en iyisi heralde. Bizim kedi de köpek manyağı mıdır nedir ama bazı kedilerden çok korkuyo bi anormallik mi var acaba?


muhtemelen senın kedının korktuğu kediler senınkınden daha psikopattır.olur öyle şeyler.yalnız kedini çok merak ettim. köpeklere saldırıyor filan.yavru köpeklerse anlarımda yetişkin kendinden irilerede saldırıyormu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 23 Haziran 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun
kedinin kuyruguna basmamaya da özen gösterin

annem köpeğinkine basmış küçükken bacağında kocaman ısırık izi var.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilgisayarda yok resmi :( ancak en kısa zamanda bol bol çekcem ve hakkındaki hikayeleri anlatacam. efsanedir kendisi bi tanedir, yarı insan olduğuna dair şüpheler vardır:) klavye kullanmaya çalışır, kapılar vız gelir, asansör günlük kullanım araçlarındandır. Asıl adı recep olmakla beraber, bazı potlara sebep olduğundan dolayı reco denmektedir. Pota örnek:
-Kedinizin adı ne?
-Recep.
-.....
-Nooldu?
-Babamın ismi.
-Hımmm. Neyse zaten kendisine reco diyoruz.
-.....[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nitromagus, 24 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki:
hakkındaki hikayeleri anlatacam. efsanedir kendisi bi tanedir, yarı insan olduğuna dair şüpheler vardır:) klavye kullanmaya çalışır, kapılar vız gelir, asansör günlük kullanım araçlarındandır. Asıl adı recep olmakla beraber, bazı potlara sebep olduğundan dolayı reco denmektedir. Pota örnek:
-Kedinizin adı ne?
-Recep.
-.....
-Nooldu?
-Babamın ismi.
-Hımmm. Neyse zaten kendisine reco diyoruz.
-.....




:-D Baya bir tecrübe sahibiymiş gerçekten.. Yarı insan olduğu da düşünülebilir..[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gibi de yapmayin sakın
kardeşimin kız arkadaşinin siyam kırık kuyruk cinsi kedisi var dogustan gelen bir ozelligi var kuyrugu hep üçgen şeklinde kıvrık duruyo hic açmiyo yada acamiyo bilmiyorum . Bizim eve getirdi kediyi kuyrugunu duzleştiriyim dedim avcumun içinde derin bi tırmık izi kaldi :) hatira...[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el

[Bu mesaj Masticore tarafından 24 Haziran 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masticore, 24 Haziran 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
Benim gibi de yapmayin sakın
kardeşimin kız arkadaşinin siyam kırık kuyruk cinsi kedisi var dogustan gelen bir ozelligi var kuyrugu hep üçgen şeklinde kıvrık duruyo hic açmiyo yada acamiyo bilmiyorum . Bizim eve getirdi kediyi kuyrugunu duzleştiriyim dedim avcumun içinde derin bi tırmık izi kaldi :) hatira...


geçmiş olsun ii ki başka şeyler yapmamış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...