WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaslar bu oyunu oynayan , bilen var ise yardimci olabilirmi bana.Oyunu aldım sergent rutbesine geldim ama hala aracları kullanmayı beceremedim. Bu tarzda oyunun kullanımına yonelık bana bılgı verebılecek bırısılerı paticik tayfasinda kesin vardir.[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bu oyun tam benim hayalimdeki ww2 oyunu fakat grafikleri kötü diyolar.çok oynamak istiyorm ama nerden aldıgın ve oyunun nasıl oldugu hakknda bilgi verirmisn biraz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bu oyun freeware mi?[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hayır 20$a cdkey alıyorsun 1 ay bedava kalanları aylık 15$.Ama nasıl bir oyun bilmiyorum şimdi sitesinden baktım.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Oyun grafik olarak hmm evet iyi değil. Ama 2. dünya savasinin içindeymişsin hissi verilebilmişmi ? derseniz bence olmuş.Oyunu İnternetten download edip ( 300 kusu Mb ) Cd key alıyorsunuz ..19.99 .. İlk Ay ücretsiz( KLASIK ) sonrasi 14.99 .. Ben basladım 3gundur oynamaya çalışıyorum ama internette yeterli kaynak yok ( aslında var ama var olanlar eksik ) Kesinlikle bir Game pad yada joystick ( o kadar uzun zamandır ( amiga 500 umden buyana ) kullanmıyorumkı yanlıs yazdım galiba ) istiyor ki aracları kullanabilelim. http://www.wwiionline.com/ [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 05 Haziran 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 joy la alakalı olcagını sanmıorum ben[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu arada oyniyanı cok varmı ben yukleyip denemek istiyorum bi, daha once niyetlenmiştim de olmadı.şimdi siteye uye oldum downloads a girdim ama 300mb lık dosya yok.bide cd key olayı nası oluo.bilgi lzm biraz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 06 Haziran 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 merak ettim baş şimdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 deneme surumu falan yok mu ? hakkaten merak ettirdiniz adama zorla[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 180 mb lık indirdim single dan tek başına deneme yapıosun.grafikler cok kotu degil oynanır.ama tuslar cok karışık.araçları kullanabildim azıcık zar zor.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 CDKEY olayını download yapıp uye olunan ekranda odeme yapmanıza mutaakıp emalinize yolluyolar.Arac kullanımı ıcın ıse Bence joy yada pad lasım... Klavyeyle arac kullanamadım hıc.Grafıkler nesıl dıyımkı genel olarak delta force gibi ( hatırlayan var ise ) ama cok daha farklı..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu oyun ne şimdi fps mi yoksa karakter flm geliştiriyor musun anlamadım ben nasıl bir online bu?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cok vasat bi oyun :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Vasat bir oyun denmekte ama size su kadar soliyeyim bu oyunda henuz bir turke rastlayamadım. Yeni versiyonla arayuzde deişti. Guzel oldu bence[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar