Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WW2 ONLINE ( Yardım )

WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

Oyun grafik olarak hmm evet iyi değil. Ama 2. dünya savasinin içindeymişsin hissi verilebilmişmi ? derseniz bence olmuş.Oyunu İnternetten download edip ( 300 kusu Mb ) Cd key alıyorsunuz ..19.99 .. İlk Ay ücretsiz( KLASIK ) sonrasi 14.99 ..

Ben basladım 3gundur oynamaya çalışıyorum ama internette yeterli kaynak yok ( aslında var ama var olanlar eksik )

Kesinlikle bir Game pad yada joystick ( o kadar uzun zamandır ( amiga 500 umden buyana ) kullanmıyorumkı yanlıs yazdım galiba ) istiyor ki aracları kullanabilelim.

http://www.wwiionline.com/

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 05 Haziran 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada oyniyanı cok varmı ben yukleyip denemek istiyorum bi, daha once niyetlenmiştim de olmadı.şimdi siteye uye oldum downloads a girdim ama 300mb lık dosya yok.bide cd key olayı nası oluo.bilgi lzm biraz :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 06 Haziran 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
CDKEY olayını download yapıp uye olunan ekranda odeme yapmanıza mutaakıp emalinize yolluyolar.Arac kullanımı ıcın ıse Bence joy yada pad lasım... Klavyeyle arac kullanamadım hıc.Grafıkler nesıl dıyımkı genel olarak delta force gibi ( hatırlayan var ise ) ama cok daha farklı..[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...