Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horon kursu

Mave

Öne çıkan mesajlar

bahsettiğim kemençe iLe oynanan Trabzon oyunu değiL.

Benim bahsettiğim horon tuLum eşLiğinde Rize yayLaLarında oynanan horon[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

@ Doruk ;

zeka seviyen , konuya iLgin , hayata bakış açın vs. vs. etkenLerden doLayı senin zaten horon oynayabiLmen teknik oLarak imkansız.

Neyse boş adamLara Laf sokarak doLdurmak için açmadım bu konuyu , seninLe sonra bizzat kumda oynarız.

LÜTFEN konu iLe ciddi anLamda yakından iLgiLenen arkadaşLar varsa onLarın düşünceLerini aLmak istiyorum.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 23 Haziran 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Ne gibi farkları varki? Anlatırsan ilgimizi çekebilir

Ayak hareketLerinden , sözLü atışmaLara kadar bir çok farkı var. En büyük farkı ise tuLumun kemençeden oLan hız ve ses farkı[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 23 Haziran 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
öğrenmek isterim ben..zaten oyun türlerine hep bi ilgim olmuştur ama. ne kursa gidebildim nede adam gibi kendıme guvenip düğünlerde oynayabildim..

Ya işin açığı para feLan istemiyoruz. Hoca da var. YanLız sıkıntı şu ki bu oyunu öğrenebiLmek için bir ekip gerekiyor. Yani yeterLi sayıda öğrencimiz yok. Hoca zaten ben ayarLıycam. Tek masrafımız haftasonLarı birkaç saatLiğine kiraLayacağımız yer. Hiç oLmadı çıkıcaz bi tepeye orada oynayacağız :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

horon mu dedi biri?off ya bu yazki projemdi ama henuz gerceklestiremedim.yıllardır istemişimdir.karadeniz yoresi oynamak zaten.daha once antep,teke bi de erzurum hatun barı oynadım ama bunların hepsine baslamama vesile artvin yoresi oldu.ama bi şekilde yoreyi deiştiriverdiler bende razı oldum ee hade oynıyak bari dedim. valla cok ii ya horon kursu bi vakit bulsamda bende kaydolsam
*!paticik forumunda bu baslıgı gordugune sok olmus*[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...