Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mame'in hemen herkez ne olduğunu biliyor ama bi bilgi topiği olsa hiç fena olmaz hani... Mame nedir? Mame, coin up oyunları bilgisayarınızda çalıştırmaya yarıyan bi program. Rom nedir? Rom ise, oyun dosyasıdır. Tavsiye edebileceğiniz bir mame versiyonu varmı? Ben açıkcası 0.67 kullanıyorum.Gayet memnunum.Hiçbir sorun olmuyor.Hatta diğer versiyonlarda görmediği oyunların yada, grafik hatası vb nedenlerden dolayı çalıştırmadığı oyunları çalıştırıyor.Download 0.67 Mame de bütün oyunlar gözüküyor ama hiçbirini oynayamıyorum neden? :-) ... onlar sadece, yazılmıştır.Yanında boş küme işareti olanları oynayamazsınız.Yani bu oyunun rom dosyası sizde yok anlamına gelmektedir. Mame de Oyun isminin yanında "X" işareti var neden? eğer "X" işareti varsa, o oyunun rom dosyasının biri bozuktur. Rom nası yükleyeceğim? Bazı siteler var.Onlar rom indirmenize izin veriyor.Forumumuzdada rom linki vermek yasak olduğu için elimden birşey gelmiyor.Araştırın biraz bulacağınıza eminim.Herneyse... Rom dosyasını indirdiğinizde ismini değiştirmeden "c:dosya adıdosya adımameroms" un içine atarsanız oyunu yüklemiş olursunuz. Rom attım ama oyunu bulamıyorum? bir kaç defa f5 e basın "All games" de iken.Sonra "Available" e tıklayın. (soltarafta menuden) Oraya oyunun ismi geliştir.Tıklayın ve oyuna girin. Eee? hani attım available da görünmüyor? ozaman yapacağınız iş indirdiğiniz oyunun adını yazmak.Mesela Street fighter indirdiniz varsayalım.Hemen oyunun birine tıklayın 1 kere. ve ardından street yazın direk street ile hangi oyun başlıyorsa o onun isminin üstüne gelicek.Oradanda biraz araştırma sonucu rahatlıkla bulabilirsiniz. Bazı yüklediğim romlar çalışmıyor neden? Büyük ihtimal mame desteklemiyordur oyunu ki, mame 3d oyunları desteklemiyor. (tekken,rival school,die hard arcade).Yada rom dosyalarında bi sorun vardır.Yada bazı oyunlar 2 3 tane dosya ister.Mesela Moonwalker 3 dosya istiyor çalışması için.Sorunlar bunlar olabilir. Netten nasıl Oynayabilirim? Netten oynamanız için : File>Play network game... Ardından Sol alta (username kısmına) Nickinizi yazın refresh diyip, pingi düşük (önerim 110 ve altı) bi kanala katılın.Haa bu arada bazen pinginiz cok yüksek diye sizi almıyorlar kanala. Sonra? eh artık sonrasınıda halledebileceğinize eminim.. Orada kocaman tuşlar var create game ve join diye onlarla oynamanız kafi... Peki bana önerebileceğiniz oyun listesi varmı? Tabiki.Buraya bakabilirsin Teşekkürler cevaplar için Nepe.Amacımız coin up manyaklığını ortaya çıkarmak.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
killnOd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bilgiler icin saol yalniz mame nin en son versiyonlarinin hicbirinde play network secenegi yok onu nasil halledecez veya o seceneyi oraya nasil ekleyebiliriz?[signature][hline]Don t make me life.
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ondan 0.67v yi öneriyorum.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 cok teşekkur ediyorum inanin ben dahil bir cok arkadasa yardimci olmustur[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo]
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tepede dursun bu topic[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sticky olmalı...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 peki bu mame açılmazsa ne yapmalı mame yazan dosyaya tıklıyorum bi pencere açılıo ve anında kapanıo deli olcam çalışmıyor bu meret. :hrr:[signature][hline]...
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sen mame'nin bat dosyasını açıyor olabilirsin. Program files'daki exe'sini açmaya çalış bir de veya indirdiğin mame sorunlu olabilir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 indirdiğin mame dos sürümü ozaman :)
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yahu mame resmi sitesinden indiriyor om'den halllettim sorunu.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yaw olmuyor işte deli olacağım. 2 farklı versiyon indirdim 2sindede olan şu mame.exe yi açıorum bir pencere açılıo sonra bana bişi soruo yesli nolu kandırmacalı fln da deil 2sinide denedim çünkü :lol: . ama olmuo yes de desem no da desem kapanıo hiçbişi yapamıyoruuum. :([signature][hline]...
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hmm,bakmaliyim butun troubleshootlari okumaliyim... *!derin du$uncelere dalar*[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 mame32 diye bişi buldum onu indirdim o çalışıo şimdilik idare edicez artık :) ben biraz bunu karıştıriim bide bu mame32 ile netten oynanıo mu. çünkü indirdiim sitede internetten oynanabilirlik gibi bişilerden bahsediodu. (okumayı fazla sevmemde detaylara inmiorum :D )[signature][hline]...
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 mame 32k 0.67 indir onlan netten oynanıyor[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eauhea bu şey ya... Moonstar file corrupted olunca banada derdi bunu tamam ile yardım var dimi?
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok ya yes ile no var yes e basınca komutlar çıkıo kullanabileceğin. herhangi bir bozukluk belirtisi yok yani. bu arada indirdiim mame 0.67 miş.[signature][hline]...
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 böhüüü mutluluktan havalara uçuorum :) çalıştı sonunda yaptım hatta 1 tane de oyun bitirdim ;) böle oyunları oynamayı özlemişim yaw. basit grafikler basit bir senaryo... ama eğlence var içinde :D[signature][hline]...
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 servera bekliyoruz senide :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
NoOb Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 e ben serverdayım da kimse yok :D yada ben başka server a mı girdim server listesinde paticik kaillera yazana girdim falla. yannış mı oldu?[signature][hline]...
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kimse girmiyoki eau[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
DarkShines Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 i m noob pls help0 me aq neyse walla bende su anda kızır geçirorum pls yardım ya aq bernde sanırım dos versionunu indirdim yeni surum eski falan hepsini buldun indirdim olmuo ya walla kafayı yicem birisi bana tasm link verirse cok sevicem + ben lan game olan versionunu istiorum yardım eden olursa baya baya sevincem herkese gg
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben mame serverındayım beklerim[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar