Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 benim anlamadigim bi nokta var bu defilelerde ucubik kiyafetler gosteriyolar kim giyiyo onlari? e zaman, nerde, nicin ve nasil giyiyolar? 5n 1k beyauf :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Yerli mallar haftası olması gerekmiyo. 50k yı versinler türk mankenlere çıksın tanıtsınlar. Kendini dünyanın en güzel zencisi sanan , kaprisli bir kadına neden veriliyorki 50k $. Ayrıca pepelekteki kaç kişi gidip o elbiseleri falan alıcakki ? Zaten bayan elbiseleri yani ... Ha belki firma adı ünlü olunca diğer elbiselerede reklam olur. Ama sanırım bu firmanın ürünleri biraz el yakar . (hangi firmaysa artık)[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: hella, 23 June 2003 12:09 tarihinde demiş ki: bana 50k $ versin ben bi kaç gün dururum orda eheh[hline]G-power a.k.a gehena abi sen ne diyosun bana versin ben kıpraşmadan da durumum[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Defile kıyafetleri genelde satılma amaçlı değil kendini kanıtlama amaçlıdır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar