Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aslında başlık oldukça açık ama yinede açıklayayım. bilgisayarım üzerinden nasıl şöyle sürekli (bazı programlardaki gibi) aynı şarkıların çıkmadıgı bir programla güzel club mixler oluşturabilirim. örnek olarak bir right on time 2003'ı mesela. tabii onun gibi kaliteye ulaşmak değil amacım ama yinede kendimce bişeyler yapmak istiyorum. yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 mixvibes pro 5 var bende.canım sıkıldıkça bişiler yapıorum kendi kendime hoş bi program[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çözemedim ben bu programı yaw[signature][hline]hours brought thirst and the rising sun...
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 up![signature][hline]hours brought thirst and the rising sun...
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 virtual dj diye bi porgram war. biraz uğraş çözersin o kdara zor değil.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Öne çıkan mesajlar