Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o o_o o_O O_O o.o şeklinde başladı bu olay en çok kullananlar kendini belli ediyor zaten:). Benim garibime giden insanların bunları yanlış ve gereksiz yerlerde kullanıyor oluşu. Nerden geldi ki şimdi bu O_o hastalığı? Kim başlattı? Ha internette kullanan çok gördümde hepsi yabancı ve çoğunlukla zenciler kullanıyor bunları. Birde arama yaptım bende O_o diye topic açmışım http://www.deviantart.com/view/14336113/ Konuyla ilgili olarak bunuda göstereyim.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 x_x[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 X_o buda gözü morarmış gibi... Evet yanlış yerde kullanılıyor bencede :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 baya bir versionu var bu suratların ^^ >.< >< @_@ .-. sevdiklerim var böle:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mmorpg oynayinca bizzat alisiyosun[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ^^ bu çinli smileyi çinliler böyle oluyo gülünce gözleri kısık :)[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hay allah ascii çıksaadı güsel olcaktı.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa [Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya mesela msnden falan yabancı biri ile konuşuyorum adamın smileyleri XD Xp o.o gibi gidiyor ama çok güzel yerlerde lazım olduğunda kullanıyor. Forumda görüyorum o smiley orada duruyor bütün mesaj ile zıt çıkıyor bazen anlamsız geliyor.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Garbage potansiyeli yükseldikçe yükseliyor Ehehe[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben garibime giden ya da abuk bi mesaj oldugunda affetmem basarım O_o mesela senin su lafına patlatayım bi tane said: insanların bunları yanlış ve gereksiz yerlerde kullanıyor oluşu O_o lol kim belirlemiş bunun nerde kullanılacagını? ahah. bi gözün kısık bakarsın ya bazen ben o anı yasıyorum bu O_o de. lol ya.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: kermit, 23 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki: ^^ bu çinli smileyi çinliler böyle oluyo gülünce gözleri kısık :) Aslında chibi smileyleri ">< >.< ^^ << >>" bunlar ama chibi çiziminide çinliler falan bulduğundan çinli diyebiliriz:).[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben yaptım :p (ama arka layerı silmeye üşendim evet) [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Haziran 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dil bilgisinde noktalama isaretlerinden biri olarak O_O isaretinin nerelerde kullanilmasi gerektigi aciklanmaktadir. O_o[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Fistan, 23 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki: ben garibime giden ya da abuk bi mesaj oldugunda affetmem basarım O_o mesela senin su lafına patlatayım bi tane said: insanların bunları yanlış ve gereksiz yerlerde kullanıyor oluşu O_o lol kim belirlemiş bunun nerde kullanılacagını? ahah. bi gözün kısık bakarsın ya bazen ben o anı yasıyorum bu O_o de. lol ya. Ben koymuyorum kuralları o smileyleri kullanan yabancı toplulukları koyuyo:) said: insanların bunları yanlış ve gereksiz yerlerde kullanıyor oluşu Mesela buna .__. daha çok yakışır O_o dumurlama içeriği taşırken .__. boş bakma ve hafif sıkılma ile saçmaladın dercesine bakıyo.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 genelde ^^ kullanırım o_O sevmem ama smiley lerin kötü yerlerde kullanılması konusunda katılıyorum. Smiley leri koruma derneği filan yokmu ispiyoluycak yer arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 İşin ilginci o işareti kendine nick edinmiş olan da bulunmakta. http://forum.paticik.com/userposts.php?citizen=O_o edit: Link mink. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 23 Haziran 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 mesela ^^ "awww haw cuteh ^^" gibi yerlerde kullanılıyor.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Ben koymuyorum kuralları o smileyleri kullanan yabancı toplulukları koyuyo:) Pardon onlar kim oluyorlarmış?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 obarey smileyinde kuralları var olaya gel şok oldum bi an ^^[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Werewolf, 23 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Ben koymuyorum kuralları o smileyleri kullanan yabancı toplulukları koyuyo:) Pardon onlar kim oluyorlarmış? Ozendiginiz insanlar[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 mesela deviantart a git orada yanlış yerde kullan birisi çıkar yanlış yerde kullandığını söyler. Yazısız kurallar diye birşey duymadınızmı ya? Mesela çorba içerkende hüüüürp diye ses çıkartıp sağa sola sıçratmadan, kaşığıda ağzına tamamen sokmadan içmeni söyliyen kurallar anayasa gibi kitaplara yazılmadı ama genede etik kural olarak onları bilmeniz lazım. Bu kurallara karşı çıkıp değiştirmeye çalışmaya çalışmak yerine uygulamak, yıllar içerisinde iyi olduğu kabul edilmiş şeyleri yapmak yerine karşı çıkıp "KİM DEMİŞ KAARDEŞİM?" şeklinde tepki vermek toplumdan dışlanmaya yol açar. Zaten öyle tepki veren kişiye ne desen "KİM KOYMUŞ O KURALLARI KAAARDEŞİM? NERDE YAZIOOOO?" diye tepki vericeğinden birşey demek gereksizdir. Madem O_o gibi yabancı ülkelerde kullanılmaya başlanmış şeyleri kullanacaksın onların kurallarına uy. Uymazsanda üstteki "NE KURALI KAARDEŞİM?" diyenlerden birisindir zaten ne desek boş olur:). Biz mirc zamanında :) gibi smileyler kullanırken onlarda o_o, lol, lmao kullanıyordu.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 23 Haziran 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 #_#[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: ExhaulteD, 23 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Ozendiginiz insanlar Bak mesela negüzel söylemiş:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ~:~ sahro$...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar