Sensible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşlar http://www.sendit.com/circle/order_status bölümünde bi süredir item shipped (1st june) yazıyordu. Şuan "You have no outstanding orders." yazıyor. History bölümünde görebiliyorum orderımı. Yani bunun anlamı pakedim Türkiye'ye ulaşmış mı demek?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bunun anlamı item shiped olduktan sonra 3-4 gün geçmiş demek. Genelde 3-4 günde kargoları ulaştırdıklarından silmişler senin order status ünü. Bende de öyle olmuştu 2-3 gün sonra gelir eline.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bende sonunda senditden siparis verdim :) 16 haziranda siparisi verdim, 17 sinde shipped oldu :) artik bekliyorum gelmesini herhalde max 10 gunde gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 7. günde gelmişti bana ( ankara) çoğu kişiye 6-8 gün arası geldi zaten 10 güne kalmaz bi şansızlık yaşamazsan[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ama çoğumu pre order yapmıştık o yüzden erken geldi. Benim kuzenede aldık ondada öyle oldu bi terslik çıkacağını sanmam.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 19 gün oldu gelmedi.2 gün daha geçsin yenisini yollatacağım :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sonunda geldi :) 16 haziran siparis, 17si shiped ve 22 si sabah 10 gibi geldi. 5 gunde elime gecdi harbiden sasirdim ben 10 gunu kafadan cikarmisdim. sendit.com gercekden iyi calisdi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 14 gün takribi süre diyeyim ben size yurt dışı siparişler o civarda geliyor zaten 21 günde gelmezse sendit te de yazım arkadaşlar mailla fln ulaşın bize diye adamlar destek konusunda mükemmel her türlü yardım ederler icabında beleş 1 tane daha yollarlar * Çamurluk yapıp kimse bezdirmesin adamları *[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bana 9. günde geldi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackned Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yaw baksanıza ben sendit ten sipariş verdim ama kredi kertı adresiyle benim adresin aynı olmasını istio sanırım ama aynı deil ne yapabilirim adresimi değiştirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 karttaki adresini ver adamlara ama shipping adress bu olacak diye de söyle ben öle yaptim misal :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar