Sensible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Arkadaşlar http://www.sendit.com/circle/order_status bölümünde bi süredir item shipped (1st june) yazıyordu. Şuan "You have no outstanding orders." yazıyor. History bölümünde görebiliyorum orderımı. Yani bunun anlamı pakedim Türkiye'ye ulaşmış mı demek?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust!
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bunun anlamı item shiped olduktan sonra 3-4 gün geçmiş demek. Genelde 3-4 günde kargoları ulaştırdıklarından silmişler senin order status ünü. Bende de öyle olmuştu 2-3 gün sonra gelir eline.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
cursed_knight Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bende sonunda senditden siparis verdim :) 16 haziranda siparisi verdim, 17 sinde shipped oldu :) artik bekliyorum gelmesini herhalde max 10 gunde gelir.
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 7. günde gelmişti bana ( ankara) çoğu kişiye 6-8 gün arası geldi zaten 10 güne kalmaz bi şansızlık yaşamazsan[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ama çoğumu pre order yapmıştık o yüzden erken geldi. Benim kuzenede aldık ondada öyle oldu bi terslik çıkacağını sanmam.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 19 gün oldu gelmedi.2 gün daha geçsin yenisini yollatacağım :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
cursed_knight Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sonunda geldi :) 16 haziran siparis, 17si shiped ve 22 si sabah 10 gibi geldi. 5 gunde elime gecdi harbiden sasirdim ben 10 gunu kafadan cikarmisdim. sendit.com gercekden iyi calisdi tavsiye ederim.
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 14 gün takribi süre diyeyim ben size yurt dışı siparişler o civarda geliyor zaten 21 günde gelmezse sendit te de yazım arkadaşlar mailla fln ulaşın bize diye adamlar destek konusunda mükemmel her türlü yardım ederler icabında beleş 1 tane daha yollarlar * Çamurluk yapıp kimse bezdirmesin adamları *[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bana 9. günde geldi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Blackned Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yaw baksanıza ben sendit ten sipariş verdim ama kredi kertı adresiyle benim adresin aynı olmasını istio sanırım ama aynı deil ne yapabilirim adresimi değiştirim
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 karttaki adresini ver adamlara ama shipping adress bu olacak diye de söyle ben öle yaptim misal :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Öne çıkan mesajlar