Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yaklasık 3 yıl once bır arkadasım vardı cok yakındım gercekten saf bır arkadastı ıyı bır ınsandış...3 senedır doru duzgun konusmuodum..Cunku ıkımızde muzıge atıldık ama o yanlıs yolu sectı..Ickı sıgara derken uyusturucaya kadar gıttı..Muhabettımı acıkca kesmıstım..Dha sonra son 1 ayda konusmaya selamlasmaya basladık tekrar ve 10 gunde eskısı gıbı olduk..Artık kurtulmak ıstıyorum dedı..Bende zaten ınanıyorum basarırsın dedık...Beraber grubu kurcaktık..Gercekten ınancı buyuktu..Ve bugun kaza sonucu oldugu haberı geldı...Gercekten yıkıldım...Bılmıyorum nıye yazdım ama kendımı cok kotu hıssedıyorum..Tam kazanmısken..Neyse dayanımıyorum ..Herkese hoscakal dıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Çok geçmiş olsun... da sen niye hoşçakal diyosun bize onu anlamadım? aman ha aptal olaylara girişmeyelim!! :yapma:[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bence de :([signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok ya uyuşturucu gbi bir olaydan uzak durabildiğine,daha dorusu böyle pis ortamlardan kendini sıyırımş biri olarak aklı başında davranabilir sanırım ama gerçekten kötü bir olay,üzüldüm :([signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Gryphon, 24 Haziran 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun [signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 geçmiş olsundan başka bir şey gelmiyor akla, çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Geçmiş olsun.. Sana çok klişe bi laf söylicem ama cidden "hayat böyledir" yani.. Acı ama yaşanıyor işte ve hayat devam ediyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 başın sağolsun[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 başın sağolsun...[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 başın sağolsun. ama Allah ölümünde hayırlısını versin yani. en azından trafik kazası uyuşturucu ile ölümden daha iyidir. bi sokak köşesinde tuvalette vs. gibi yerlerdede bulabilirdiniz. çünkü ben şimdiye kadar uyuşturucu illetine bulaşıpta kurtulan görmedim. tekrar başınız sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Basın sagolsun :(..Sakın yanlıs bısı yapma..[signature][hline]MSN:[email protected] www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 insan inanamıyo....başın sağolsun..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ba$ın sağolsun. sen ba$ta yaptığın gibi aklını kullan... tekrar tekrar ba$ın sağolsun.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çok geçmiş olsun berbat bir durum olmalı senin için. tam olarak nasıl birşey olduğunu bilemem ama tekrar çok geçmiş olsun[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar