wodoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Grand Theft Auto: San Andreas Hilesi Oyun esnasında aşağıdaki kodlardan birini girin. Eğer kodu doğru girdiyseniz, ekranda "codes active" yazısı çıkacaktır. Silâhlar, Can ve Zırh LXGIWYL - Silâh paketi 1 (Thug's Tools) KJKSZPJ - Silâh paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW - Silâh paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN - Jetpack verir. AIYPWZQP - Paraşüt verir. WANRLTW - Sınırsız cephane. NCSGDAG - Tüm silâh seviyenizi hitman yapar. OUIQDMW - Araç kullanırken aynı zamanda nişan alırsınız. HESOYAM - Can, Zırh, $250.000 BAGUVIX - Ölümsüzlük. Polis, Seviyeler ve Çeteler OSRBLHH - Aranma seviyenize 2 yıldız ekler. ASNAEB - Polislerden kurtulursunuz. LJSPQK - Polisler tarafından 6. seviyeden aranırsınız AEZAKMI - Asla aranmazsınız. MUNASEF - Adrenalin modu. KANGAROO - Mega zıplama. IAVENJQ - Mega yumruk. AEDUWNV - Asla acıkmazsınız. CVWKXAM - Sınırsız oksijen. BTCDBCB - Şişmanlarsınız. KVGYZQK - Zayıflar, sıska kalırsınız. JYSDSOD - Maximum güç. OGXSDAG - Maximum güven. EHIBXQS - Maximum çekicilik. MROEMZH - Her bölgede çeteniz olur. BIFBUZZ - Sokakları çeteler kontrol eder. Araç yaratma AIWPRTON - Rhino verir. CQZIJMB - Bloodring Banger verir. JQNTDMH - Rancher verir. PDNEJOH - Yarış arabası verir. VPJTQWV - Yarış arabası verir. AQTBCODX - Romero verir. KRIJEBR - Stretch verir. UBHYZHQ - Çöp kamyonu verir. RZHSUEW - Caddy verir. JUMPJET - Hydra verir. KGGGDKP - Hovercraft verir. OHDUDE - Helikopter verir. AKJJYGLC - ATV verir. AMOMHRER - Tanker verir. EEGCYXT - Dozer verir. URKQSRK - Planör verir. AGBDLCID - Monster verir. Araç seviyeleri CPKTNWT - Tüm araçları üst seviyede kullanırsınız. XICWMD - Görünmez araçlar. PGGOMOY - Mükemmel araç kontrolü. ZEIIVG - Bütün lambalar yeşil olur. YLTEICZ - Agresif sürücüler. LLQPFBN - Pembe trafik. IOWDLAC - Siyah trafik. AFSNMSMW - Uçan botlar. BGKGTJH - Trafikte ucuz arabalar. GUSNHDE - Trafikte hızlı arabalar. RIPAZHA - Uçan arabalar. JCNRUAD - Ekrandaki tüm araçlar patlar. COXEFGU - Tüm araçların nitrosu olur. BSXSGGC - Dokunduğunuz araçlar patlar. THGLOJ - Sakin trafik. FVTMNBZ - Trafikte kasaba araçları. VKYPQCF - Taksilere nitro verir. VQIMAHA - Tüm araçların seviyesini maximum yapar. Oynanış AJLOJYQY - Herkes birbirine saldırır. BAGOWPG - Herkes sizden nefret eder. FOOOXFT - Herkese silâh verir. SZCMAWO - İntihar edersiniz. CIKGCGX - Plaj partisi. AFPHULTL - Ninja teması. IOJUFZN - Halk isyan eder. PRIEBJ - Funhouse teması. SJMAHPE - Herkese 9mm silâh verir. ZSOXFSQ - Herkese roket verir. Hava ve Zaman AFZLLQLL - Güneşli. ICIKPYH - Çok güneşli. ALNSFMZO - Bulutlu. AUIFRVQS - Yağmurlu. CFVFGMJ - Sisli. MGHXYRM - Gökg ürültülü ve fırtınalı. CWJXUOC - Kum fırtınası. YSOHNUL - Hızlı saat. PPGWJHT - Hızlı oynanış. LIYOAAY - Yavaş oynanış. XJVSNAJ - Herz aman gece. OFVIAC - Turuncu gökyüzü 21:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wodoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Artık Bİ Teşekkürü Çok GörmezsiniZ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Teşekkürler =).[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cheat bulmaktan kolay bişiy yok.arama motorları, stickyler vs., tavsiye ederim :)[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ahaha "tüm ışıkları yeşil yapar hilesi" var euhehuue.sanki bekliyoruzda kırmızıda=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wodoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Gilean, 15 Haziran 2005 12:43 tarihinde demiş ki: ahaha "tüm ışıkları yeşil yapar hilesi" var euhehuue.sanki bekliyoruzda kırmızıda=) Doğru Sölüyorsun Arkadaşım Haybeye Komuşlar Onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wodoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Benim Anlamadığım ölümzülük şifresi yazıosun ama ölüyorsun haybeye sewinmeyin yani ölümsüzlük yok abartılı şekil çizdiniz zaman ölüyorsunuz ben görünce direk şoke oldum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hay san andreas san adreas... kafam girsin gta: san andreas a.......[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Gilean, 15 Haziran 2005 12:43 tarihinde demiş ki: ahaha "tüm ışıkları yeşil yapar hilesi" var euhehuue.sanki bekliyoruzda kırmızıda=) Belki Tum işiklar yeşil olunca arabalar kaza yapiyodur, yada trafik kitleniyorda olabilir.............. hep zincirleme arabalari biyerinden patlatican domino taşlari gibi patlama birbirini izlesin istemişimdir :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eet oluyo trafik bi acayip oluyo denedim ben[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 saol, süper oldu.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: wodoo, 21 Haziran 2005 12:42 tarihinde demiş ki: Benim Anlamadığım ölümzülük şifresi yazıosun ama ölüyorsun haybeye sewinmeyin yani ölümsüzlük yok abartılı şekil çizdiniz zaman ölüyorsunuz ben görünce direk şoke oldum :D:D god mode için trainer yükle[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bide böle hileyle oyunmu oynanır :)) hilesiz oynayın hile ile oyun zevk vermez :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hileleri sora nasil kaldırıyoruz? save edip devam etme gafletinde bulundum da ben[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bazı hileler tekrar yazılıp deactive edilebiliyor ayrıca ilk mesajdaki hilele trgamer.com dan:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cheat deactivated yaziyor mu[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yazıyor ama bazılarında yazmıyor ben 1 tanesini edememiştim[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi bu hilelerle oynayınca oyunun ne zevki çıkıyor ki? Hem bunlaro buraya yazamana gerek yoktu bütün oyun sitelerinde var.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 monasef sakın yazmayn. sonra deactive olmuyo max payne gibi oynuyosun.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eiide Gta Vicedeki Sifreleri Az cok Aklımızda Tutuyorduk Bu San Andreasınkiler İsviçre Bankasının Şifresinden Zor a.q Nası aklımızda tutcaz :( :) :( :) :( :)[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar