crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 az önce bana gelen bir maili aynen size aktarıyorum: Kral Arthur bir soruya cevap verirse hayatı kurtulacak aksi taktirde ölecektir.Soru aynen şöyledir:Kadınlar ne ister?Soru oldukça zordur tabiki ve kral uzun uğraşlar ve danıştığı alimlerden edindiği bilgiler sonucu sorunun cevabını yalnızca bir cadının bildiğini öğrenir ve o da hemen cadıya gider çünkü kendisine verilen süre 1 senedir ve sürenin dolmasına 1 gün kalmıştır.Ancak cadının bir şartı vardır;sorunun cevabını söylediği takdirde kralın yakışıklı şövalyesiyle evlenmek istemektedir.Kral bunu reddeder ancak bunu öğrenen şövalye kralın hayatının herşeyden önemli olduğunu söyler ve şartı kabul eder.Böylelikle cevabı öğrenirler:kadınlar her ne olursa olsun özgür iradeleriyle karar vermek isterler. Sonunda şövalyenin korktuğu günün akşamı cadıyla kalacakları odaya girer ve karşısına dünyanın en güzel kadını çıkar.Cadı şövalyenin şaşkınlı karşısında kendisinin evlendiği cadı olduğunu ancak ya sabah ya da akşam tekrar aynı çirkinlikte olacağını bunun seçimini onun yapmasını ister.Şövalye de cadıya bu kararı cadının kendisinin vermesi gerektiğini ve ne olursa olsun ona saygı göstereceğini söyleyince cadı beklediği cevabın bu olduğunu bunun da sonsuza kadar onun yanında en güzel haliyle kalarak ödüllendirileceğini söyler ve öyle olur. Bu masalımsı hikayeden çıkan sonuç ise kadınların isrer güzel ister çirkin olsun hep bir cadı olduğudur dersem dayak yer miyim acaba?:) ama ben topic başlığını değiştiriyorum biraz dalavere olacak ama idare edin!Sizce erkekler ne ister acaba,bunun gibi kısa ve öz mü istekler?[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hur iradeyi seviyim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bence kadınlar güzel olmak ister baksana cadı nın yaptığı ayaklara, hür irade ayaklarına yatmış halbuki çirkin olduğunu biliyo, güzel görünmek istiyo, böle dalaverelere girişmiş bu kadınlardan korkular, mantıklarını anlamak imkansız. çok akıllı sanaıyo bide kendini[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: crudgel_05, 22 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki: Bu masalımsı hikayeden çıkan sonuç ise kadınların isrer güzel ister çirkin olsun hep bir cadı olduğudur dersem dayak yer miyim acaba?:) kesinlikle =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 [b]forgiver: ''bence kadınlar güzel olmak ister baksana cadı nın yaptığı ayaklara, hür irade ayaklarına yatmış halbuki çirkin olduğunu biliyo, güzel görünmek istiyo, böle dalaverelere girişmiş bu kadınlardan korkular, mantıklarını anlamak imkansız.'' walla değişik bir bakış açısı tabi peki senin istediğin?[signature][hline]Nobody is perfect!!! [Bu mesaj crudgel_05 tarafından 22 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: helena, 22 Haziran 2005 11:30 tarihinde demiş ki: kesinlikle =P ama arkadaşım şimdi kabul etmek gerekir cadılık yapılan zamanları da hani kaprisleri filan[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 erkekler huzur ister[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: forgiver, 22 Haziran 2005 11:35 tarihinde demiş ki: erkekler huzur ister +1 olayı bitirmişsin yemin ederim. [Bu mesaj gokhaan tarafından 22 Haziran 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Kadınlar onları sıkmayacak fakat onların düşünüldüğünü hissettirecek derecede ilgi ister...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hadi cnm biraz objektif yaklaşalım arkadaşlar:)bu şimdi yaşa göre kişiliğe göre göeceli oluyo aslında[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: crudgel_05, 22 Haziran 2005 11:34 tarihinde demiş ki: said: helena, 22 Haziran 2005 11:30 tarihinde demiş ki: kesinlikle =P ama arkadaşım şimdi kabul etmek gerekir cadılık yapılan zamanları da hani kaprisleri filan genelleme[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Kadınlarda erkeklerde öncelikle adam ister.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 iyide arkadaş kadınların istediğini değil erkekler ne ister diye sormuş ya!!l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: crudgel_05, 22 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki: ... Bu masalımsı hikayeden çıkan sonuç ise kadınların isrer güzel ister çirkin olsun hep bir cadı olduğudur dersem dayak yer miyim acaba?:) haha hikayeden cıkarttıgın sonuca bayıldım ;) erkekler ne ister soruna gelince, sanırım güven ister. her konuda tam olarak desteklendigini bilmek ister. birde verilen cevaplara göz attım, huzur ister denmiş aynen katılıyorum. hmm tüm erkekler adına konuşmayayım ama şahsi görüşüm, angelinaya benzemeside isterim. oldu olacak tam olsun dimi ama ;) [signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! [Bu mesaj karakedi tarafından 22 Haziran 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: forgiver, 22 Haziran 2005 11:35 tarihinde demiş ki: erkekler huzur ister +1[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: crudgel_05, 22 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki: kadınların isrer güzel ister çirkin olsun hep bir cadı olduğudur +1[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Kadınlar erkeklerin parasını erkeklerde kadınları ister.. :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 herkes birden fazla shey ister ama ben olsam en basta iyi bir insan olmak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 aslında bu konu çok kolay. bir şekilde kadınlar , para ister , akıl ister , araba ister , daire ister. ama ; siz onları istemezseniz ; onlar sadece sizi ister.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Esh, 22 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki: cikan sonuca bayagi bir guldum =D benim yorumum; Belki de onlari biz cadila$tiriyoruzdur, nasil bakarsan oyle gorursun. ayrica cadilarin da iyi yonleri oldugunu kabul etmek lazim =P bak bu da doğru bir yaklaşım aslında[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır dır yapmasnlar yeter :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 erkekler kadın ister kadınlar erkek ister duruma göre; erkekler erkek ister kadınlar kadın ister ama ben tavsiye etmiyorum son 2 şıkkı uzak durun[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 niye lan daha güzel oluyor izlemesi. kadın ve kadını yani insanları[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 22 Haziran 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 walla erkekler ne ister bilmiyorum am ne istemez onu biliyorum DIR DIR.....[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 böyle bir film vardı sanırım mel gibson oynuyordu.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar