Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Empire At War (strateji)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sw rts olmaz bence. daha önce de uğraştılar ama hep kötü sonuçlara ulaştılar...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Mesaj tarihi:
gerçi ss'ler coşturdu beni ama... ı ııh olmas olmas... sslerin beni kandırmasına izin vermemeliyim...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Mesaj tarihi:
lucas arts baktı $ yapıyor star wars her çeşit oyununu çıkartıyor. Bu arada hala republic commando yu yapıyor mu lucas arts ?[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu
"Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı

Mesaj tarihi:
Güzel olcak bence
Ama Sony Online Entertainment işe karışırsa jedi ordusu falan yönetebiliriz euhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
valla ssler manyak ama yok yok swden rts olmaz[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
said:
Gryphonheart, 26 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
İkinci bir Force Commander vakası bence. Star Wars'un oynanabilir tek stratejisi bence Rebellion dır o da rts değil.

rebellion RTS değil mi? ahuahuauha

rebellion başarılı olamadıysa bu RTS olmasından kaynaklanıyordu. rebellion mantığıyla bir turn-based galaksi yönetim stratejisi yapılsa liste başı bile olur. kim darth vader a emir verilen bir oyunu oynamak istemezki.

ben: .iktir lan vadermiş
vader : yes my lord

:D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26

Mesaj tarihi:
said:
tunch, 27 Ocak 2005 01:06 tarihinde demiş ki:
said:
Gryphonheart, 26 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
İkinci bir Force Commander vakası bence. Star Wars'un oynanabilir tek stratejisi bence Rebellion dır o da rts değil.

rebellion RTS değil mi? ahuahuauha

rebellion başarılı olamadıysa bu RTS olmasından kaynaklanıyordu. rebellion mantığıyla bir turn-based galaksi yönetim stratejisi yapılsa liste başı bile olur. kim darth vader a emir verilen bir oyunu oynamak istemezki.

ben: .iktir lan vadermiş
vader : yes my lord

:D

Rebellion'ın rts denilebilecek tek kısmı savaşların yapıldığı ekran ki o da bence oynanmayacak kadar kötüydü. Başaralı olamayışının sebebi de bu savaş sistemidir.
Mesaj tarihi:
rebellionun başarı olmayışının tek sebei altından kalkılamayacka bir mic menagement sistemi olmasıdır,
bir noktadan sonra hiçbirşeye yetişilmiyor
ama force growth ve random incidents gibi şeyler bile oynatmay yetiyor oyunu
Mesaj tarihi:
bence rebellion yeteri kadar basarili olup beni 1 sene kadar kendine baglamisti ..[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
1 Kasım da geliyor.

videosu yok mudur bunun bakıyorum bulamadım.screenshotlar tam seveceğim türde birşeye benziyor ancak gameplay den emin olabilmek için akışkan görüntü görmem lazım :D.

bu arada oyun episode 3-4 arasında geçecekmiş :D.
yapımcı firmanın ilk oyunu sanıırm eheh.
gamespot da e3 videosu var ama röportaj falan ağırlıklıysa çektiğime değmez ya riske edemedim eheh.[signature][hline]Embrace the shadow!
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben sw evrenini beğenmiyorum açıkçası. kotor dışında sevmedim. ayrıca 3d oyunlara uzak bakıyorum. bunun dışında oyunun genel mekaniğini sevmedim. strateji olmasına rağmen nasıl "lineer" hissettirebilir bir oyun?
  • Yeni Oluştur...