venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Lucas Arts yeni bir star wars oyunu üzerinde çalışıyor. Strateji oyunu ve oyun motorunu sıfırdan tasarlamışlar. http://www.lucasarts.com/games/swempireatwar/ edit: yazılı link tıklanan link yapıldı =][signature][hline]İmkansız mı? E o zaman?! [Bu mesaj arcane tarafından 26 Ocak 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sw rts olmaz bence. daha önce de uğraştılar ama hep kötü sonuçlara ulaştılar...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gerçi ss'ler coşturdu beni ama... ı ııh olmas olmas... sslerin beni kandırmasına izin vermemeliyim...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lucas arts baktı $ yapıyor star wars her çeşit oyununu çıkartıyor. Bu arada hala republic commando yu yapıyor mu lucas arts ?[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 walla su AOE2 motoruylla yapılan stratejısı guzeldı baya[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bencede. Galactic Battlegrounds u aoe2 den daha çok oynadim ben.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Güzel olcak bence Ama Sony Online Entertainment işe karışırsa jedi ordusu falan yönetebiliriz euhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İkinci bir Force Commander vakası bence. Star Wars'un oynanabilir tek stratejisi bence Rebellion dır o da rts değil.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla ssler manyak ama yok yok swden rts olmaz[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Şu AT-AT denen merdei kullanmak güzel olcak gibi.Birde işin içine uzay savaşı koymuşlar o nasıl olucak acaba.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 (bkz: starcraft) =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Gryphonheart, 26 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki: İkinci bir Force Commander vakası bence. Star Wars'un oynanabilir tek stratejisi bence Rebellion dır o da rts değil. rebellion RTS değil mi? ahuahuauha rebellion başarılı olamadıysa bu RTS olmasından kaynaklanıyordu. rebellion mantığıyla bir turn-based galaksi yönetim stratejisi yapılsa liste başı bile olur. kim darth vader a emir verilen bir oyunu oynamak istemezki. ben: .iktir lan vadermiş vader : yes my lord :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu arada boru şeklindeki blasterlara çok güldüm :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: tunch, 27 Ocak 2005 01:06 tarihinde demiş ki: said: Gryphonheart, 26 Ocak 2005 18:15 tarihinde demiş ki: İkinci bir Force Commander vakası bence. Star Wars'un oynanabilir tek stratejisi bence Rebellion dır o da rts değil. rebellion RTS değil mi? ahuahuauha rebellion başarılı olamadıysa bu RTS olmasından kaynaklanıyordu. rebellion mantığıyla bir turn-based galaksi yönetim stratejisi yapılsa liste başı bile olur. kim darth vader a emir verilen bir oyunu oynamak istemezki. ben: .iktir lan vadermiş vader : yes my lord :D Rebellion'ın rts denilebilecek tek kısmı savaşların yapıldığı ekran ki o da bence oynanmayacak kadar kötüydü. Başaralı olamayışının sebebi de bu savaş sistemidir.
Berk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 rebellionun başarı olmayışının tek sebei altından kalkılamayacka bir mic menagement sistemi olmasıdır, bir noktadan sonra hiçbirşeye yetişilmiyor ama force growth ve random incidents gibi şeyler bile oynatmay yetiyor oyunu
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence rebellion yeteri kadar basarili olup beni 1 sene kadar kendine baglamisti ..[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 1 Kasım da geliyor. videosu yok mudur bunun bakıyorum bulamadım.screenshotlar tam seveceğim türde birşeye benziyor ancak gameplay den emin olabilmek için akışkan görüntü görmem lazım :D. bu arada oyun episode 3-4 arasında geçecekmiş :D. yapımcı firmanın ilk oyunu sanıırm eheh. gamespot da e3 videosu var ama röportaj falan ağırlıklıysa çektiğime değmez ya riske edemedim eheh.[signature][hline]Embrace the shadow!
behran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oyun çıktı torrent e de düşmüş çeken veya kadikoyden alan varmı
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 BW clone olarak düşmüş.Uğraşılmaz :) Reloded Release çıksın çekeriz...
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 3-4 gün içinde olacak (ttnet yüzünden 2 katı sürede)..
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben pek sevmedim. bitirdikten sonra da doymadığımı hissettim. bu arada dvd sürümünü indirin indirenler. güncelleme cd sürümü ile çalışmıyor. gerçi hala beta u.pdate ama olsun.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oynayanlar brz daha yorum yapabilirlermi? niye beğenmediniz mesela?
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben sw evrenini beğenmiyorum açıkçası. kotor dışında sevmedim. ayrıca 3d oyunlara uzak bakıyorum. bunun dışında oyunun genel mekaniğini sevmedim. strateji olmasına rağmen nasıl "lineer" hissettirebilir bir oyun?
JAX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oyunu aldım . install ettim fakat bir türlü çalışmadı. farklı bir koruma sistemi var. çalıştıran var mı?
Öne çıkan mesajlar