McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Little Fighter 2 gerçekten çok hoş bi oyun ama n saat oynadıktan ve her karakteri emdikten sonra bayıo. Buna benzer bildiğiniz oyun var mı lf2 gibi multiplayer destekli rahat özel hareketli dövüş oyunu?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 lf2 nin anime görüntüleri tarzinda ve baya bi gelsitirilmis bi oyun vardi ama koreceydi o yüzden listeye almamistim bi bakayim ama oyun mmofps yani :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 MMOFPS derken GunzOnline gibi mi? Ben daha çok eve arkadaş attığımda beraber oynayabileceğimiz oyun istiyorum?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya ölede landan oynama destegide vardi sanirim sadece üyelik almak kasiyor bir bakayim reg guide yaptirabilirsem benim koreli arklara koyarim mmo genel bölümüne :) burdanda haber veririm.[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Landan değil ya, mesela biz lf2'yi biri gamepadden olmak üzere 4 kişi oynuoduk beraber.. Klavye çok kasınca 3 kişiye düşürmüştük 2klavye+1gamepad şeklinde. Ama amaç tek bilgisayar üzerinden oynanan oyunlar bulmak. Mesela Worms var bu tatta. Onun gibi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 he ok anladim :) hmmm ragnarok battle offline var istersen :P ama 2 kisilik destegi varda korece gene :D ama gayet zevkli gerçi 600 mb aksama oynayabilirmisin bilmiyorum :)[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bellow lf2 online ı diyo taiwan,kore,japon,çin dilini desteklediği için hiç kasmadım direk uzaklaştım aeuhea ayrıca mmobup a (mmog yada) Mmofps diyenler utansın :yapma: [Bu mesaj Erutan tarafından 24 Haziran 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 onu demiyom lam gunster vardi ragnarok battle ofline vardiii aaa delirtme beni :D[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: McsPeyn, 24 Haziran 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Ben daha çok eve arkadaş attığımda beraber oynayabileceğimiz oyun istiyorum? eve arkadas attıgında oyun :) Ne fesatım ya[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar