Sorj Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: scarab, 18 Haziran 2005 18:02 tarihinde demiş ki: said: Cd-, 18 Haziran 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: scarab, 18 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki: besleme hastalık filan kapmazsın Çok zekice yaklaşmışsın olay. kesinlikle zekice bu hayvanları niye beslerler anlamam zaten bunlarla paylaşabileceğin bişey yok sadece zevk içinse zevk için hayvan beslenmez.sıkıldım artık her yerde bunları yazmaktan.yok eğer beni bir yerlerde bunlardan biri ısırdı diyorsan korkma kolay kolay bişey olmaz.ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım.bi kuduz aşısı olmakta fayda var. [Bu mesaj scarab tarafından 18 Haziran 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] bu hayvanlar ı beslemenin tek nedeni vardır oda eğlence.Çok keyifli hayvanlar bu minik şeyler.Nası köpekle oyun oynuyorsan bunlada oyun oynayabiliyorsun.Neden zevk düşünüyorsunki.Hamster şirin yaratık.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şirinliklerine bişey diyen yok zaten sadece görünüşlerinden ötürü hayvan beslenmez.ayrıca sen hayvanla oynuyorsunda acaba o senınle oynuyormu?eminim senden kaçmaya çalışıyordur. [Bu mesaj scarab tarafından 19 Haziran 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hayvan piskolojisini anlayabiliyorum şahsen.Öyle hayvanlara oyun niyetine ezen bi kişi değilim.Bundan önce 1 köpek 3 kedi (evet ıyk!!) 2 ördek 20 30 tane civciv besledim.Yani hayvanların o an ne yapmak istediğini anlayabildiğim için hayvana hiç eziyet çektirmediğimi düşünüyorum.Mesela dayım felakettir.Bizim köpeği öldürürdü hayvan kaçardı o hala garip garip şeyler yapardı köpeğe.Bi kere yaparsın 2 kere yaparsın tamam 3. de kaçar yapmazsın ama dayım hep devam :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Evet Erutan'ın dediği gibi eğlenceli hayvanlar beslemenin güzel olacağını düşünüyorum da şu yukardaki soruma bi cevap veren çıksa mutlu olacağım...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Cd-, 02 Haziran 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Yav ben alamadım daha şu gonzalesi yukardaki sorularımı cevaplayacak daha kimse yok mu? Bir de kafes daha çok koku yapıyomuş galiba akvaryum daha mı az yapıyor? ggbenim kankide wardı, haywanın kafesi haywanın fiyatının 2 katıydı acayip ya.. Eğlenelim falan diye almışlar bunlar işte, haywan gündüzleri uyuyomuş, bunlar yatınca da tepinmeye başlıyomuş uyku uyuyamıyos diyodu, en sonunda göndermişler gonzalesi wala..Bide sanırım ağır bi kokusu war demişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende var Gonzales adını mr.Jingles koyduk :) ben kafeste besliyorum akvaryuma gerek yok bence hem daha pahalı oluyor. Pek koku yapmıyor ama sana bağlı talaşını sık sık değiştirmelisin ve kokulu talaşlar satılıyo(mesela limon kokulu veya elma kokulu vs..) bunlardan alırsan pek problem olmaz. kafesine mutlaka bir tekerlek alcan ki gonzales in bun amutlaka ihtiyacı var eğer hareket etmezse felç oluyolar veya çok şişko oluyolar. ben almanı tavsiye ederim çok şirin ve fazla uğraş istemiyolar. akşamları ses yaptığı doğru ama güzel bir tekerlek alırsan ses çıkarmıyor. baktın olmuyo akşamları başa odaya koy o zaman bir problemin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben labaratuar faresi beslemistim pempbe ayakalr kuyrukalr :)) valla evet genelde yalanıp temizleniyo bunlar aa sonucta tuvalettleri kafesleri oluyo talasını yada her ne koyacaksan temizlemen gerekiyo su icinde biberon tarsı bi sey var ucunda demir bilya var değişik bisey ondan al yoksa kabın ıcıne su koyarsan icine giryolar kabın deirebiliyoalr :==)) BU arada nicin besllenir demisşler bisey apylasamıyosun falan filn balıklada bisey paylasamıyorsun :)) dekor saglıyo duvvara yada kusla kusa tasma baglayıp gezdirebiliyonmu :)) hadi papagan olsa iki laf edersin :) Zevk ine göre[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Aldım ama düzgün fotoğraflarını çekemedim uyuyolar şu an biri dişi biri erkek bu fotoğraftaki erkek olan.[signature][hline][Bob Marley]Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ayyy süper şirin.. alsam mı acaba kediyle iyi gidiyolar mı?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Kaç para bunlar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar