Tjutg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Fire klanından ayrıldım, klanda kalanlara başarılar dilerim.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hadi ya bizim clana gel =) [FCK][signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Tjutg arkaşımızın clandan cıkmasına en cok uzulenlerden bırı ben oldum diyebilirim. Kendisinin kararıdır saygı duyarız.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ciddi ciddi loren ve tjutg ayrılmış hmm...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HybRiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tjutg fln ayrıldı clanda nerdeyse kimse kalmadı Fire dağıldı... En büyük EoA !!![signature][hline]http://www.soldat-tr.com http://cs.soldat-tr.com Envoys of Azrael CLAN ----- HybR!D (owner) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yukarıdaki arkadaşın yaşına veriyorum dediklerini Fire dağılmamıştır.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende dağıldı diye duydum ama bilmiyorum...[signature][hline]:0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Killermax dağıldı diyene kadar dağılması olanaksızdır[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende killermax oyle dedi diye duydum bilmiyorum ama...[signature][hline]:0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Üzülüerek söylüyorumki Fire' clanından ayrılmıs bulunmaktayım. Clanda zaten neredeyse tek basıma kalmıs olmam ve ownerın inaktif olması sebebıyle daha fazla dayanacak gucum kalmadı. - BlaCkDaGGeR[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Harpo (R-Mutt)'da Fire Clanından ayrılmıs bulunmaktadır. Clan da aktif oyuncu bulunmadıgından, Owner Killermax dönene kadar [Fire] Clanı inaktif duruma geçmiştir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar