Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 saatte 360 km ye kdr çıkabilecekmiş.. içinde omayı çok isterdim...ehuehu..:) burdan..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 2011 de orda sefere baslicakmıs 2050 gibi Turkiye de testlere başlar 2100 e dogru kullanıma girer sanırım...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sanki ben 450-500 km/saa hızla giden tren var diye hatırlıyorum yada prototip ti :p havada gidiyor manyetik alan üstünde birde fransada degil mi şuan en hızlı tren herhalde 350km / saat hızla gidiyordu[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 raylar ın bir farkı yok sanki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 manyetik alanda giden treni bende duymuştum bundan çok daha hızlıydı sanki?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: DynamicK, 24 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki: birde fransada degil mi şuan en hızlı tren herhalde 350km / saat hızla gidiyordu Japonlarınki daha hızlı diye hatırlıyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 manyetik olan fransanınki bi kitapta vardı bulursam yazarım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Cintonick, 24 Haziran 2005 12:44 tarihinde demiş ki: 2011 de orda sefere baslicakmıs 2050 gibi Turkiye de testlere başlar 2100 e dogru kullanıma girer sanırım... bize gelirse katliam yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: rockncoke, 24 Haziran 2005 12:51 tarihinde demiş ki: manyetik olan fransanınki bi kitapta vardı bulursam yazarım TGV işte o Fransızların olan.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 24 Haziran 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 French Railways Turbo TGV locomotive can reach speeds of over 300 km/h kırmızı bi tren önünde sncf yazıyo kaynakta childcraft edit: manyetik ile ilgili bilgi tübitak bilimsel deneylerde vardı :-P[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj rockncoke tarafından 24 Haziran 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gelmesin türkiyeye, aman hızlı trenle neler geldi başımza, bunu düşünemiyorum bile...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Raylı sistemle manyetik sistemleri ayırmışlardır ondan denmiş olabilir dünyanın en hızlı treni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bizdeki hızlı tren degildi hızlandırılmış trendi arada dağlar kadar taklitçi+ ucuza kaçma amaçlı türk zihniyeti farkı var[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bi ara NTV de cıkmıstı. 822km/h ile giden bi tren vardı. Ama hızlı olmasına ragmen sarsıntısı yüzünden konforlu yolculuk yapılamadıgı icin calısıyolardı hala..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yavaş olsun,sağlıklı bir biçimde ulaşmak istediğim yere götürsün bana yeter... gerisi yalan..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: scarab, 24 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki: said: Cintonick, 24 Haziran 2005 12:44 tarihinde demiş ki: 2011 de orda sefere baslicakmıs 2050 gibi Turkiye de testlere başlar 2100 e dogru kullanıma girer sanırım... bize gelirse katliam yaşanır 20050'de testlere başlansa 2051de kullanıma girer! Evet katliyam yaşanır![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Nartanesi, 24 Haziran 2005 13:21 tarihinde demiş ki: 20050'de testlere başlansa 2051de kullanıma girer! Evet katliyam yaşanır! Back to future ![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 raydan fırlamaz inşallah yoksa tutamassın aya gider bu[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: DynamicK, 24 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki: sanki ben 450-500 km/saa hızla giden tren var diye hatırlıyorum yada prototip ti :p havada gidiyor manyetik alan üstünde birde fransada degil mi şuan en hızlı tren herhalde 350km / saat hızla gidiyordu Bende öyle hatırlıyom, discovery'de görmüştüm hatta..[signature][hline]zagG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Esh, 24 Haziran 2005 13:20 tarihinde demiş ki: ingiltere-amerika arasi icin yapilan bir tren projesi war. okyanusda tunel icinde vakum gucuyle giden tren, inanilmaz bir hiza cikabilecek, tamamen surtunmesiz ortam icinde hareket edecek, 1000km civari bir hizdan bahsediliyordu sanirim, atiyor olmiyim. O öyle birşey evet. Hatta yolcuların yatarak seyretmesi düşünülüyodu. Ama sonra oluşabilecek bir felakette yapılması imkansız olan "müdahale" mevzuu akıllarına geldi ve iptal ettiler. Ama proje elle tutulabilen birşey. Vakum yoluyla inanılmaz bir hızda seyrediyo araç.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Sturm, 24 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Bizim ülkeye adının içinde "hızlı" geçen herhangi bir tren gelmesin mümkünse, acısını çektik zamanında.. trenin adı Hızlıoğulları Dır belki :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Urfa Cesur olmasında.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar