kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şimdi cafede pc leri temizlik amaçlı hepsine format attım baştan 2 aydır el sürülmeyen pc lere geberttim hepsini :) gelin görünki bilgisayara ip adresi vercem otomatik yapmıycam yani yazıyorum dns car curt tmm dediğimde ağdayinelenen bi ad var hatası çıkıyo sorun nedirki ?[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARDA-M Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aynı dns ten ya da ip den tekrar giriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 değil işte hepsine farklı verdim[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Makinalara verdiğin isimlere dikkat et. Eğer aynı isimde makina varsa sorun çıkar. Sanıyorum da ağda yenilenen bir ad varda bundan kaynaklanıyor.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar