Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 açıkçası bilmiyorum daha önce tartışıldımı görmedim ama ben opeth'in albüm kapaklarının başlı başına bir eser oldugunu düşünüyorum.nette gezerken opeth'in birçok şarkısına ait başka resimler de bulunca buraya koymadan edemedim. bu resimleri seempieces.com 'da buldum. onların yorumu mudur yoksa opeth'inmi bilmem ama her resim bir şarkıyı temsil ediyor. opeth dinleyen dinlemeyen herkesin görmesi gereken şeyler bence. resimler orjinallerine göre daha küçükler merak eden olursa googledan bulabilir tabii. buyrun.ClosureWindowpaneFor Absent Friends aynadaki görüntüye dikkat gerçi resim küçük oldugu icin gözükmüyo ama(deliverance'ın albüm kapağı aynı zamanda)DeliveranceLamentations ön kapakLamentations arka kapakStill life kapakBlackwater park arka kapak (galba)[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim[Bu mesaj Black-ice tarafından 20 Haziran 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Evet hepsi süper bende böyle bi konu açmayı düşünmüştüm zamanında. the night and the silent water ın neden kapağı yok düşündürüyor :( kapaklarıda şarkıları gibi ayırt edilemiyor ya :([signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Çok aynılar be.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Buda yeni çıkacak albümlerinin kapağı yine Travis Smith yine süper... edik: albüm ismi : "Ghost Reveries"[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...[Bu mesaj Ferrero tarafından 21 Haziran 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 vay be. ilk defa görüyorum mükemmel olmuş. bence bu adamların yansımayla ilgili bi manyaklıları var.[signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 nerdeyse her resimde bir pencere var.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 blackwater park ın ön kapağı da hoştur[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 unuttum diyorum bişeyi kaç saattir gözden kaçmış. edikledim. Blackwater park ön kapak [signature][hline]iyisimi bugun seni radyasyonla öldüreyim[Bu mesaj Black-ice tarafından 21 Haziran 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 işte bu muhteşem...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy!Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Dory nin yolladığıda çok hoş ama küçük :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 edit: yanliş resim koydum pardon. [Bu mesaj dory tarafından 22 Haziran 2005 08:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Black-ice, 20 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki:Closure bu still life albumun kitapciginda var. closure ile baglantisini cozemedim.[signature][hline]ben olmusum antipati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gotic fotomanupileden tiksiniyorum şahsen ama genede Blackwater park ön kapak iyidir[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yeme bizi bishop, hepimiz senin benzer photomaniplerin altına bishop yazdığın için nickini değiştirdiğini biliyoruz :P[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sana tek bir şeyderim o zaman arkeyn omfg![signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sanırım resim de var fotoğraf da..Albüm kapakları gerçekten kaliteliymiş..[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki: dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir.. Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 [signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Morningrise [spo1=Büyükmüş][/spo][signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...[Bu mesaj Ferrero tarafından 23 Haziran 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 morning rise harbi güzelmiiş[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 opethin kendisi de kaliteli işler yapıyor zaten =) nightwishin albüm kapakları da çok güzeldir bu arada[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 damnation [signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar