swarthy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Arkadaşlar Scp Aşagıda Vericem.Benim Sornum Oyunda Veriyorum karma yi fameyi adam lord olarak görünüyor.yada lady buraya kadar tamam ama adam ölünce sol Tarafta Yazmıyor. fix.scp nin içinde bu [spo1=Fix İn içndeki Dizin][events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. src.sysmessage tarafindan olduruldugunuz icin fameniz sifirlandi. src.fame - 750 src.act.sysmessage isimli kisinin ununu kazandiniz. src.act.fame + 1000 endif endif[/spo][signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Solda Yazması için ne yapıccazb i yardım[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 herhangi biyere on=Login src.events +e_death_announce yazcaksın On=Logout ser.evetns -e_death_announce + ile - nere koyuluyo hatırlamıyorum ama böyle yapıcaksın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 01:15:ERROR:(fix.scp,81)Undefined keyword 'statcheckk' 01:15:ERROR:(fix.scp,82)Undefined symbol 'e_stat_str' 01:15:ERROR:(fix.scp,82)Undefined symbol 'e_stat_dex' 01:15:ERROR:(fix.scp,82)Undefined symbol 'e_stat_int' 01:15:ERROR:(fix.scp,82)Undefined symbol 'e_stat_sys' Burda Sürekli Consolda Bu Hataları Veriyor[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 [spo1=Boyle olsun!!!][events fix] On=@Death if !( if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. src.sysmessage tarafindan olduruldugunuz icin fameniz sifirlandi. src.fame - 750 src.act.sysmessage isimli kisinin ununu kazandiniz. src.act.fame + 1000 endif endif[/spo](fix eventinde işletki başka events eklenmesin yoksa yanliş bi işlem olabilir.)[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yok Bu Lordluk olayı düzeldi.. On login ekleyince.. o dedigim .stat menusunu değiştirmiştimm. görüntüsü kötüydü ondan sora bu hatalar çıktı.. şimdi .stat eski haline getirdim düzeldi ama bu götüntü çok kötü bakın [spo1=Stat menü][function stat] stat_taz [function stat_taz] statcheckk if ( sysmessage @55 Su an str'niz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an dex'iniz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an int'iniz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an statlariniz koruma altinda. else sysmessage @55 Statlariniz su an korunmuyor. endif MENU MENU_STAT_TAZ [MENU MENU_STAT_TAZ] Statlariniz hakkinda yapmak istediginiz seyi secin. ON=0 Statlarimi koru. STATKILITLE ON=0 Statlarimi eski haline getir. STATDONDUR ON=0 Statlarimin korumasini kaldir. STATKILITAC ON=0 STR'mi dususe al. STRDUSUS ON=0 DEX'imi dususe al. DEXDUSUS ON=0 INT'imi dususe al. INTDUSUS ON=0 CIKIS //funcs [function statkilitle] if (&statf_dead) sysmessage @55 oluyken yapamazsiniz. return 1 endif if ( || || sysmessage @55 uzerinde buyu varken bunu yapamazsin return 1 endif f_bounce var.stats ++> if ( > 225) // gm uyarici //pg_call taz's stat sys. auto-msg: adamin statlar toplami >. bakin bi... //sysmessage @55 bu islem icin statlarinizin toplaminin 225 olmasi gerekiyor. sysmessage @55 stat toplaminiz > oldugu icin -225> int'iniz dusuruldu. int - -225)>> return 1 endif if !( = 225) sysmessage @55 bu islem icin statlarinizin toplaminin 225 olmasi gerekiyor. sysmessage @55 su an stat toplaminiz: > return 1 endif tag.str_taz tag.dex_taz tag.int_taz sysmessage @55 statlariniz koruma altina alindi. tag.stattoplam > events -e_stat_str events -e_stat_dex events -e_stat_int events +e_stat_sys [function statdondur] if !( sysmessage @55 statlariniz kilitli degil? return 1 endif if ( || || sysmessage @55 uzerinde buyu varken bunu yapamazsin return 1 endif f_bounce var.stats ++> if ( > 225) // gm uyarici //sysmessage @55 statlariniz hala 225in uzerinde oldugu icin GMlere iletildi. //pg_call taz's stat sys. auto-msg: adam statlarini geri donduremedi cunku statlari cok fazla su an. gidin bakin. sysmessage @55 stat toplaminiz > oldugu icin -225> int'iniz dusuruldu. int - -225)>> endif str dex int sysmessage @55 statlariniz koruma altina aldiginiz sekle donduruldu. [function statkilitac] if !( sysmessage @55 statlariniz kilitli degil? return 1 endif if ( || || sysmessage @55 uzerinde buyu varken bunu yapamazsin return 1 endif f_bounce var.stats ++> if ( > 225) // gm uyarici //sysmessage @55 statlariniz 225in uzerinde oldugu icin bunu yapamazsiniz. //sysmessage @55 Game Masterlara statlariniz hakkinda haber verildi. //pg_call taz's stat sys. auto-msg: adamin statlari 225'in uzerinde. gidin bakin... sysmessage @55 stat toplaminiz > oldugu icin -225> int'iniz dusuruldu. int - -225>> endif str dex int tag.str_taz tag.dex_taz tag.int_taz sysmessage @55 statlarinizin korumasi kaldirildi. tag.stattoplam events -e_stat_sys [function strdusus] if (&statf_dead) sysmessage @55 oluyken yapamazsiniz. return 1 endif if ( || || sysmessage @55 uzerinde buyu varken bunu yapamazsin return 1 endif f_bounce var.stats ++> if ( > 225) // gm uyarici //pg_call taz's stat sys. auto-msg: adamin statlar toplami >. bakin bi... //sysmessage @55 str'nizi dususe alabilmeniz icin statlarinizin toplaminin 225 olmasi gerekiyor. //sysmessage @55 su an stat toplaminiz: > sysmessage @55 stat toplaminiz > oldugu icin -225> str'iniz dusuruldu. str - -225>> endif if !( = 225) sysmessage @55 bu islem icin statlarinizin toplaminin 225 olmasi gerekiyor. sysmessage @55 su an stat toplaminiz: > return 1 endif tag.str_taz tag.dex_taz tag.int_taz sysmessage @55 STR'niz dususe alindi. tag.stattoplam > event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 [spo1=Sanirim Burasi]statcheckk if ( sysmessage @55 Su an str'niz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an dex'iniz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an int'iniz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an statlariniz koruma altinda. else sysmessage @55 Statlariniz su an korunmuyor. endif [/spo] [spo2=Boyle Bir Dene.]src.statcheckk if ( sysmessage @55 Su an str'niz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an dex'iniz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an int'iniz dusus durumunda. elseif ( sysmessage @55 Su an statlariniz koruma altinda. else sysmessage @55 Statlariniz su an korunmuyor. endif [/spo][signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swarthy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben Menunun Tipini Degiştirmek İstiyorum.[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> www.msxturks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ordakinin aynisini yap sende dialog studio ile ondan sonra işlemleri tekrar yap stat sisteminin olur biter.[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar