Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

para!

Blinky

Öne çıkan mesajlar

para kasmak ıcın ne yapmalıyım bıraz fıkır werırmısınız.suan lvl 33 um ve cok yawas ılerlıyorum ve sadece 3 goldum war. cogu ınsana gore bu lvlıme gore dusuk bı para . bazıları para ıcın farklı farm yerlerı soluyo bazıları da lvlınle beraber gelıo dıyor ama lvlımle beraber geldıgını lvl 23 den berı gormedım.sızce nasıl para kasarım,nerde para kasarım ha professıonunla kasarsın dersenız alc / herbım ne yapıp para kasabılırım

Not:hıc ah ye gıtmedım ne oldugunuda gormedım cunku ahlık bı ıtemı hıc cıkaramadım :)
Sosyal ağlarda paylaş

aerie peak'a gidiyosun , ghost mushroom farmlıyosun
tanesi 1 gye satıyosun.

sungrass da güzel gider sanırım.

ya da alchemy kasıyosun , greater fire protection potion felan
eheh[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

*Ah'den item satın alma kolay kolay , ha ucuzdur çok iyidir o zaman al.
*Başka mesleklerin işine yarayan itemları ah de sat
*Kendi mesleğinde çok rağbet gören itemları ah de sat

Ben paramın %90nını ah den sağladım.Mob farmlayarak kısa zamanda büyük paralar yapamazsın , ha rare veya epic düşürürsün o zaman iş değişir :)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

blinky ;

ah de once biraz vakit harcaman lazim . orda sermayene uygun ve kafanin yattigi 10 kadar kalem belirle kendine fiyatlarini asagi yukari ogren. genelde fiyatlar belirli bir aralikta oluyor oyle borsadaki gibi trendler pek yok . bu nedenle isin kolay . her malin asagi yukari gideri belli ama bazen ucuza birakanlar oluyor . ucuzlari alip piyasa degerine vereceksin . boyle boyle kendine belli bir miktar para yapinca özellikle trade goods ta pek bulunmayan mallara girip hepsini alip fahis fiyata satacaksin . yalniz bunu yaparken isin gucun ah olmali tabii . senin 1g a sattigin mali 50s ye veren adamlar olacak hemen alman lazim onu . biraz takip cok sabirla ah den paranin krali kaldirilabiliyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı leveldaki karakterimde 44-45 gold var, bankasında da en aşağı 6-7 goldluk eşya var

2 skilli de gathering skilli almalısın
mesela mining skinning
grind yapmaktan çekinme, özellikle rested xp varken.

bi gözün AH da olsun
birşey satın alma çok ucuz olmadığı sürece.mesela ben tek bi boots satın aldım şimdiye kadar, onun da piyasa değeri 1,5g den başlıyor.20 silvera satıyordu adam aldım hehe.

gerekmeyen abilityleri train etme.ekstradan gathering kas fırsat buldukça.mesela bazı yerlerde iyi mining spawnları oluyor.[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

Don paça dolaş,rencide olmamak için yeşilden aşşa itemleri giyme,tosba kes binlerce binek hayvanı alırsın böylece,şimdi gnome açtım hordu silip alıcam mekanik kuşu takacam abartı eksozu duman ata ata gidicem[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Bende alchemy/herb 300/300 su an lvl 55 im bi suredir oynamiyorum.Lvl 40 a geldigimde at alicak param vardi sade skill traini icin arkimdan borc almistim su an 55 im gidip girnd yapmadan mobda para kasmadan ve hic epic item dusurmeden 300g param var sadece alchemy sayesinde yaptim bunu. Su an senin lvllerinde ne Ghost Mush nede Sungrass toplama imkanin yok cins bi lvldesin Herb icin ama su an yapabilcegin en iyi sey Briathorn spawnlarini "tavaf" etmen switthistle toplaman. Swiftness potion gercekten para yapan bisey. Lvl 35 lerde Fadeleaf toplayip onlari AH ye koyabilirsin. Alchemy/herb i olmayan roguelar Blinding powder icin ragbet ediolar. 40 dan sonra ise hinterlands a gidip bolca Sungrass ve alterac mountains a gidip bolca khadhars whisker yapabilirsin. Buda senin ihtiyacini karsilayip ustune guzel bi profit yapabilcegin kadar Superior healing potion demek o yuzden hinterlands a gecmeden once bolca Alterac de Khadgars ve Fadeleaf depola.45 lerde gene hinterlandsde aerie parkda Ghost mush kasarsan cok para kazanirsin.275 alchemy e ulastigin zaman Winterspringe tehlikeli de olsa bi yolculugu goze al ordaki alchemy vendorda Limited Major Healing pot recipe'i var. Onu ogrendikden sonra Ungoro da kastigin Mountainsilversage ve golden Sansam lar ile 1 Major healing potion u 1 g ye saticaksin :) Mesela ben ungoroda kastigim zamanlar gunde 40 heal potluk amlzeme yapip sadece 5 tanesini harciodum. Masraflar ciktikdan sonta yaklasik 30 g gibi para birakiodu hic fena deil. Daha bu zonelarda topladigin deramfoilleri AH de satarakta cok para yapabilirsin. Ve bu anlattigim seyleri exp kasarken yaptim zone degistirerek extra caba da sarfetmedim .
kolay gelsin :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

alchemy lvl 60 oldugunda kendi kullanımında da işine yarıyıcak bir meslektir. yüksek lvl isntancelarda aşırı potion harcaması oldugundan hem kendi ihtiyaçlarını saglar hemde çok iyi paralar kazanabilirsin garanti olarak. ama bunun için senin sarfedicegin efor önemlidir ne kadar çok herb o kadar para malum. benim lvl 60 char da tribal lw var ve bu meslekte asırı para getiriyor. 3-4 saatte topladıgım devilsaur leatherlarla 200g para kazandıgımı bilirim :) oyundaki aşırı para kazandıran en baba meslekler bu ikisidir bence gerisi yalan :p[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası mining skinning ikilisinden fazla kazandıran bişe yok devilsaur derisi ve arcane crystal satarsın ahden ve bir anda para sorunun çözümlenir bi müddet sonra oyunda paranın alabailecegi şeylere ihtiyacın kalmaz .[signature][hline]
EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D
EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting
EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped
US OB Daywalker Human paladine 18 wiped
Sosyal ağlarda paylaş

valla böle sürekli bişiler toplıyim ah ye koyim orda satılsın azar azar gelsin biriksin çok olsun mantıgını sevenler genelde gathering skillleri tercih ediyo :) ama ben uyuz bi adam oldugumdan habire sagda solda dolasmadan 2-3 saat devilsaurlarımı kesiyorum, setimi yapıpsatıyorum sonra o para bana 1-2 hafta gidiyo en az . . .

edit: tabi bu devilsaur meretini tek basına lvl 60 dan önce öldürmek pek mümkün digil o yüzden bu olay lvl 60 da geçerlidir, öncesinde alternatif para yolları önerilir :p

[signature][hline]EU - Burning Legion
OmeN

[Bu mesaj OmeN tarafından 22 Haziran 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha şimdi ögreniyorum Hinterlands' te MAjor Healing Recipe si oldugunu. Bundan 1 hafta kadar önce ah den yaklasık 3g 50s mi ne para verıp almıstım.

Neyse ordan alıp satarız, naapalım. Gerçi Limitedmış ama olsun. :)

Bide bu Swiftness pot u ne kadar satılıyor.?

[Bu mesaj stigmata tarafından 22 Haziran 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar kombinasyona girmeye ne gerek var ya :)

Aç ol yeter :)) blduun herşeyi sat ama herşeyii amann bunu naapcam diyip almamazlık etme :))
Ben Skinner im para getiriyo ama (priest im) lvl 40 iken binek almış + full train etmiştim üstüne de para kalmıştı..
Paso humanoid kes bide beast kesip naapcan beast inv dolduruyo baska bi ise yaramiyo humanoidlerden potion , water + para cıkıo :)[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...