Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ARkadaşlar bu oyunu oynamayı becerebilen var mı? Ya ne kazmayım hep batıyorum. Para mara kalmıyo. NE yapmalıyım. Daha ilk parktayım(halowen world) biraz taktik verir misiniz:) Teşekkürler[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ben çok iyi oynardım.direk bir taktik vereyim para kazanırsın bol bol sonra kurarsın parkını.simdi cocuklar yemek alıyor.onlar tam yemegi alırken fiyatı 10000 yapıyorsun cocukta alıyor yemegi.sanada 10000 geliyor boyle boyle para kazan sonra kurarsın parkı yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Birden çıkartılıyor mu fiyat ben sadece okla yükseltiliyor sanıyordum :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hayır yani diyelim 50 iken 10000 yapacaksın ama onay vermeyeceksin.tam çocuk yemeği fln alırken vereceksin onayı.Tatlı para girecek kasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 e ya o kadar parası yoksa?? Yani 10 bin dolarla gezmiyorlar müşteriler. Hata mı var oyunda ?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 müşterilerin parası sınırsız[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gecenlerde disneyland e gittim, acayip gaz oldum o tarz bir oyun oynamak istiyorum. eski oyunlardan theme park vardi , su dungeon keeper i yapanlardan cikan, cok oynamistim, tam aradigim o sekil birsey. Yani milletin bekleyecegi line lari olusturacagim, teknoloji gelistirecegim, yemek vs , temizlik gorevlileri felan. bu sim theme park i hic denemedim, uygun mudur benim istegime ? ve yeni oyun var mi bu tarz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 roller coaster tycoon oyna derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 "roket adam" said: roller coaster tycoon oyna derim sadece roller coaster design ettiren birsey deigl di mi , yani baska tip eglencelerin de oldugu , yemek vs sudur budur var mi? ciddi bir sim. ariyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 hayır hayır sadece rc yok onda yanlış hatırlamıyorsam. toptan lunapark oyunu. özellikle rc tycoon 2 yi mutlaka dene derim yanlış hatırlamıyorsam bayaa sarmıştı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 simdi baktim , 3. varmis http://www.atari.com/rollercoastertycoon/us/gameinfo 2 mi 3 mu deniim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 valla ben 2 yi oynadım 3 ü oynamadım diye hatırlıyorum ama.. tam da emin olamadım şimdi.. evet evet 2 olmalı iyi olanı. 3. versiyon 3d ve çok dandik imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ok sagol, bende inceliyordum 2 mi 3 mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 roller coaster tycoon, cok cok daha komplex ve zevkli bi oyun theme park'tan. theme park baya eye candy, bı noktadan sonra sıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar