Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mutlaka bir sorunu olurdu :=[signature][hline]Ben çaresiz avare gezerken, gözyaşlarım yaşlanır olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: xueshen, 22 Haziran 2005 19:21 tarihinde demiş ki: bil gates was here ehueh bu süper olmus :D[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 New updates are ready to download! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 TEXT 1. Warning windows is openin With ancient safe mode Wİndows Girisi. ----------------ERROR---------- MightTitan Sasser detected MightyGloriousHeavely Virus Blaster detected Ancienttrojan detected mossess Dvd set is detected 902730291863081 eARTHWorm has detcted ----------------To Scan please open NOrtoNoloius the darktemplar anti virus--------- ingilazca oldu ama zaten anlamsiz :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 makinelerin insanın yerini aldığını düşünürsek kazıyı yapan özel bir robot olur ve ertesi gün gazeteler. Atz5745 (bu robotun adı) Dedesini buldu... bilgisayarda torunum güncelle beni falan dermiş. ıyk ne kadar iğrenç oldu bu böle...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: -NeoN-, 22 Haziran 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Keyboard not found.. Please any key to continue... press mi yoksa...ukalalaşıyorum mütemadiyen de..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya bi de 2000 yılında bilgisayarlar bozulacak geyiği vardı..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Evet.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 5005tede bozulur merak etmeyin 2000 yılı için diskey yapmışlardı 5000yılı için artık ne yaparlar bilmiyorum ama 5000 yılında heralde şarjlı prezervatif yaparlar[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 i am your last nightmare... der ardından infilak ederdi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla linux kurulmuşsa hala yaşıyodur makine...[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bence bu windowsun falan yapanlar bunu belirli bir ömür koyuyolar. Ondan sora sistem kendini yok etmeye başlıyor. Planlanmış programın çıkışında öteki versiyonların yok olup herkezin yeni ürünü alması için. O yüzden pc kendini yok etmiş biçimde olurdu.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 geçenlerde bi manyak arkadaşım windows 3.1 kurmuş Volfied isimli saçma oyunu oynuyodu. evine gittim napıyorsun dedim, şarap eşliğinde nostarji yaptığını söyledi.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ağlıyodurda o şeref duygulanmıştır[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar