hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 firefoxta varmıdır böyle bi olay[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bildiğim kadarıyla yok, belki plug-in falan vardır. hangi browser'da var ki böyle bir şey? merak ettim.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 opera[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim [Bu mesaj fastreload tarafından 23 Haziran 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 buldum eklentinin adı sessionsaver[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eyvallah[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 baya isime yaradi sirf bunun yuzunden tekrar opera kurmayi dusunuyodum sagoalsın[signature][hline]Amor ordinem nescit
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya ben arada operaı altf4 le kapatınca açtıımda sayfalar tekrar geliyo ama bazen gelmiyo neden (böyle bi soru sorduğumda en güzel sorular topicine aday gösterileceğimi biliyorum ama...)[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 operanın başka bi özelliği yok zaten firefox a geç bence[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim
Öne çıkan mesajlar