Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dün 5-6 saat duel yaptım priestlar ile. Hepsinde Stun resist talenti olmasına rağmen hiç stun lockumu resistlemediler. Maintanceden sonra bi değişiklik mi geldi yoksa ben mi şanslıyım ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Stunlock kesinlikle Blizzard'ın vizyonuna ters. Adamı lock'ta tutmanız her halükarda bir şekilde enlenecektir zaten.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valla benim tavsiyem illaki çakmayı düşünüyorsanız düşünmeden aggression buildlerine gitmeniz. onun dışında da tek alternatif ambush/bs gibi. şahsen artık en çok zevk alacağım şekilde oynuyorum, stunlock dan sonra boş gelio ne yaparsam yapayım.hiçbi zaman ambush canlısı bi insan olmadım zira backstab sevmem, ambush sonrası combat sıkıcı geliyor. yaptım seal fate buildi (uo fencerı ehe) şimdi crit chance peşinde koşuyorum ehue.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 nah bende suraya yazıyorum ılerde combat rogue oynayan kalmaz. boyle de kesın yanı[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 diğer her class 3 aktif ve kullanılabilecek tree ye sahipken blizzard combat rogue lara fazla bişey yapmaz yapsada talentl tree yi değiştirir yine bişeyler buluruz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar