Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gta yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben caponlarinin gorvelerini yapamya basldiim bir gorvede bana once suyun altinda pratik yap ole gel diyo fakat yaptigim halde ayni seyi soyluyo ole dedigi icin stami ve muscle fulledim yinede ayni yardimci olurmusuunz hatta sole diyim hatirlayamiyan olursa kor caponla ateri oynuyo :) kor bunu yeniyo o gorev :=)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Mesaj tarihi:
of onur muscle ve stamine istemiyor adam suyun altında yüzdükçe başka bir skill artcak onu biraz artır öyle git[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
ya bende aptal bi yerde takıldım
şu bi kızla bi yerleri soyuoz ya.orad bi banka var adamlarn ellerini havada tutmam lzm .ama bi beceremedim illa bi yerde patlak verio[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
ya tamam ama bu aptal kız tam patlatcagım kasanın onunde duruo o yuzden bi tanesini patlatamıorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 23 Haziran 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
ya bende aptal bi yerde takıldım
şu bi kızla bi yerleri soyuoz ya.orad bi banka var adamlarn ellerini havada tutmam lzm .ama bi beceremedim illa bi yerde patlak verio.alarm caldıktan sora kız tam kasanın onudne duruo oyuzden kasalardan birini patlatamıyorum
[signature][hline]"Far away is a place where I hide
Mesaj tarihi:
yanında kurek falan warsa onla vur kasaya[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi
Mesaj tarihi:
zaten orda alarma basmaları lazım[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
hehe o şey nası motorla atlarkenki olay[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
  • Yeni Oluştur...