Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kadıköyde envayi çeşit ps2 ve net kafede (alf, netline, etna, orange, trip, pasaj, önder abi..). onun dışında nargileye asla gitmem, gidemem (astım :(). sınav haftalarından sonra yada aşırı bunaldığımda her türlü bara yolum düşer. acıktığımda patsos, doyum yada baho'dan birine giderim.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ?
Fearless_tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Marekes / Eftelya / Royal Marekes: Nargilesi guzel , fiyatlari pahali , hizmet kalitesi dusuk. Eftelya: Muzikler bazen guzel , bazen boguyor genelde saplar takilir nargilesi oldukca guzel, garsonlari cok uyuz. Royal: Hizmet kalitesi iyi,canli muzik oluyor, icki var, nargilesi kotu (canli muzikde bazen adam resmen aniriyor :) Tavsiye edebileceginiz kadikoyde bir yer varsa öms atiniz...[signature][hline]İndinolla Admin Avatarland Developer Lostland Seer
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 salaş ahahaha[signature][hline]orochi
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Çok gördüm kadiköyde ama en çok dikkatimi çeken Patsosun yakininda Mareke$[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Syn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yeşilköy Nargile İki tane var biri Tren İstasyon yanı diğeri ara sokakta Ara sokaktakini tavsiye ederim..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
can Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kimse oba yazmamış? balkon, candela, aha, parma, yeşilköy nargile.. daha baya var aslında güzel olan..[signature][hline]
xueshen Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 en güzel yer salaş :D[signature][hline]orochi
UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dem vardir kadikoyde. akmarin oralarda eski pamukbankin sokaginda. gercekten cok iyi nargilesi vardir. servis superdir. murat abinin(sahibin) gelip nargilenizi acmasi ayri bir sovdur. adam 1-2 litre dumani rahat yutuyor.
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kadıköy denmiş ama nargile denince Tophane gelir akla, kusura bakmayınız :)
helena Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ewt tophanede nargile bi başkaymış, salı günü gidicem XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
555 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 banu bende birgün gidersem tophaneye senin dediğini denicem =)[signature][hline]la petite ezique
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tophane ve ortaköyün nargileleri guseldir onun harici balkondu vsydi kömür gibi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bağdat caddesinde bizim okuun yanında A.H.A cafe vardı güzeldi şimid kapandıı.. Şaşkınbakkalda nargilem cafe var.. piyasa mekanlar tabi bunlar =)[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kadıkoy'de: Marakes Keyf-i Hane Eftelya Kahverengi Sedir Teras Cafe Royal Fena sayılmayan yerlerdır ama ılgı ıstıyorum dıyosan Keyf-i Hane derım saat bası bı sey ıctırmeden bırakmıolar ama yok etrafta az kısı olsun kendım arkadaslarla kafa dınlıyım muhb.edelım dıyceksen bıraz kırao kaçar ama Sedir var ve cok buyuk bı yer en azından muzıklerı kendın secıosun 250 bin :=)[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!!
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kadıköy tophane falan yalan ya siz galata köprüsünün altındaki "dersaadet"e bi gidin o manzarayı nargileyle birleştirin bi daha başka bi yere gidemezsiniz ahanda buraya yazdım...:D[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tophanede parmanın piyasası iyi oluyor keyifli nin de nargileleri daha kaliteli( servis de daha hızlı ve iyi) galata köprüsünde bira+nargile yapılabilir[signature][hline]G3NK
StoneHand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Valla Marakeşliyim tam 3 yıldır,duygusal olarak laf söyletmem oraya..Nargilesi,hizmeti,müzik kalitesi hepsi mükemmeldir.2 katlı ve terasının oluşu da artı üstüne artıdır...Tek geçeriim...[signature][hline]Walk on,walk on..With hope in your heart and Youuu'll neeevveeer waalk aloone..
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tophane - parma[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kadıköyde marakeş iyidir ya eftelya felan ı ıh hele eftelya da çalan ahmet kaya şarkıları beni deli eder kıl da olurum
Salieri Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 marakeş ve keyif'in nargilesi iidir..kadıköye gidersem orda içerim sadece..cadde'de nargilesi ii olan bi yere rastlamadm henüz..tophane ztn fix =)[signature][hline]I'm For ReaL
helena Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 caddede akvaryumu seviyorum mekan olarak, nargileleri de fena değil. ama personelinin tavırları gerçekten saygılı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eftelya ve marakeş + paşalimanı cafe[signature][hline]
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kadıköy'ü bilmiom da galata dersaadet güzel. okuluma yakın oldugu için :D[signature][hline]Mike Portnoy
Öne çıkan mesajlar