Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul] Nargile Cafeler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadıköyde envayi çeşit ps2 ve net kafede (alf, netline, etna, orange, trip, pasaj, önder abi..).

onun dışında nargileye asla gitmem, gidemem (astım :(). sınav haftalarından sonra yada aşırı bunaldığımda her türlü bara yolum düşer.

acıktığımda patsos, doyum yada baho'dan birine giderim.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
How can we dance while our earth is turning ?
How do we sleep when our beds are burning ?
Mesaj tarihi:
Marekes / Eftelya / Royal

Marekes: Nargilesi guzel , fiyatlari pahali , hizmet kalitesi dusuk.

Eftelya: Muzikler bazen guzel , bazen boguyor genelde saplar takilir nargilesi oldukca guzel, garsonlari cok uyuz.

Royal: Hizmet kalitesi iyi,canli muzik oluyor, icki var, nargilesi kotu (canli muzikde bazen adam resmen aniriyor :)

Tavsiye edebileceginiz kadikoyde bir yer varsa öms atiniz...[signature][hline]İndinolla Admin
Lostland Seer
Mesaj tarihi:
Yeşilköy Nargile
İki tane var biri Tren İstasyon yanı diğeri ara sokakta
Ara sokaktakini tavsiye ederim..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dem vardir kadikoyde. akmarin oralarda eski pamukbankin sokaginda. gercekten cok iyi nargilesi vardir. servis superdir. murat abinin(sahibin) gelip nargilenizi acmasi ayri bir sovdur. adam 1-2 litre dumani rahat yutuyor.
Mesaj tarihi:
tophane ve ortaköyün nargileleri guseldir

onun harici balkondu vsydi kömür gibi[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Bağdat caddesinde bizim okuun yanında A.H.A cafe vardı güzeldi şimid kapandıı..

Şaşkınbakkalda nargilem cafe var.. piyasa mekanlar tabi bunlar =)[signature][hline]Anubis
Andoria UO Shard

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
Kadıkoy'de:
Marakes
Keyf-i Hane
Eftelya
Kahverengi
Sedir
Teras Cafe
Royal
Fena sayılmayan yerlerdır ama ılgı ıstıyorum dıyosan Keyf-i Hane derım saat bası bı sey ıctırmeden bırakmıolar ama yok etrafta az kısı olsun kendım arkadaslarla kafa dınlıyım muhb.edelım dıyceksen bıraz kırao kaçar ama Sedir var ve cok buyuk bı yer en azından muzıklerı kendın secıosun 250 bin :=)[signature][hline]The Night is Long
The Music is Strong
The DJ is Here..!!
Mesaj tarihi:
kadıköy tophane falan yalan ya
siz galata köprüsünün altındaki "dersaadet"e bi gidin
o manzarayı nargileyle birleştirin
bi daha başka bi yere gidemezsiniz
ahanda buraya yazdım...:D[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
Valla Marakeşliyim tam 3 yıldır,duygusal olarak laf söyletmem oraya..Nargilesi,hizmeti,müzik kalitesi hepsi mükemmeldir.2 katlı ve terasının oluşu da artı üstüne artıdır...Tek geçeriim...[signature][hline]Walk on,walk on..With hope in your heart
and Youuu'll neeevveeer waalk aloone..
Mesaj tarihi:
marakeş ve keyif'in nargilesi iidir..kadıköye gidersem orda içerim sadece..cadde'de nargilesi ii olan bi yere rastlamadm henüz..tophane ztn fix =)[signature][hline]I'm For ReaL
Mesaj tarihi:
caddede akvaryumu seviyorum mekan olarak, nargileleri de fena değil. ama personelinin tavırları gerçekten saygılı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
  • Yeni Oluştur...