Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul] Nargile Cafeler..

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Tophane Parma'ya 2 sene önceye kadar ortaktık.
Bizim zamanımızda hizmet çok iyiydi. Şimdi ne durumda ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

bzim okulun oralarda ( Beyazit ) Erenler (a.k.a Corlulu) diye bi nargileci var..eger erkek erkege nargilemi icerim diyosaniz oraya gidbilrsnz..bi zmnlar en ist in en kaliteli nargilecisi secilmisti.gazete de flm cikmisti .simdi de iyidir nargilesi , tadi guzeldir[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

taxim de sefa nargile (garantiden sonra barcelona pastanesinin yanındaki sokaktan girin) ve kallavi denen aşmış meyhanenin uzantısı olarak açılan kallavi nargile
kadıköyde daha doğrusu moda da reçel. manzarası süper, nargile de hizmet de iyi.
kadıköy marakeş ve taxim orta kahve de sıralamaya sokulabilir ama çok piyasalar ve kalabalık oluolar. sevmiorm ondan. nargilelerinden şikayetçi diilim ama. (orta kayfede hala nargile var mı bilmiorm bu arada)[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes""
Fedor Dostoevsky
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy:eftalya(son zamanlarda bozuldu bana göre)-marakeş-sis-rembetiko(modada sessiz sakin kafa dinleyebilicek bir yer
Tophane : Anatolya (gayet güzel mekan arada bir yerde olmasıda bana göre gayet iyi,dev ekran da müzik,maç,dizi keyfi. Aynı zamanda nargile içerken kağıt ve okey oynanabiliyor.)[signature][hline]Ofir Re'sin
Seraphim-Darkvenue
Seraphim-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...