preze Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bır bolgede yagmurun yagıp ve durdurulmasını nasıl ayarlıyacagım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 .sector.region.rain 1 diye hatırlıyorum .sector.region.dry .sector.region.snow böyle hatırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Birde nasıl çeklendiği bilinse...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir itemle bunu ayarlamak cok kolay cunku sadece serv komudunu bi item kullanirsa geçerli olur(benim bildigim kadari dogurmu yanlişmi anlamam :P) [itemdef i_yamur_yagdir] type t_eq_script id i_memory name yagdir mevlam yagmur on=@create attr=attr_newbie|attr_decay timer=60*10 // 10 dakikada 1 ayarlicak kendine gore. on=@timer if ( == 1) sector.region.rain=0 timer 60*10 else sector.region.rain=1 timer=60*10 endif return 1 (denemedim allahima :P)[signature][hline][spo4=Sunucularimiz | Noir Is Back!]Siro/Noir Uo Admin Toxic/Avensis Uo Admin [WJD]-Sexy/Ultima-Strike.com Admin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar