Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Beyler bir mage char acmayi dusunuyorum hatta actim ama level 10 daha hangi talentlara vermemi onerirsiniz ben frost arcane gitmeyi dusunuyorum tavsiye ve goruslerini alabilir miyim tessekurler Ps: undead im [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 23 Haziran 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bence ortaya karışık yap biraz arcane , yanınada fire ve frost aldın mı karışım tamamdır ;). Oynayış stiline göre dağıtırsın , daha baya bir oynamanı tavsiye ederim.Rakibi çabucak bitirmek istersen fire ve arcane'e abanırsın , az zarar almak ve rakibi daha fazla uzakta tutmak/yavaşlatmak istersen frost a git derim.Dediğim gibi nasıl oynamak istediğine göre belirle , varsa yüksek lvl mage onlara da bir danış.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben fire/arcane'im ama fire/frost tavsiye etmek istiyorum. en azından ben bir ara denemek istiyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dediklerine gore level 50 ye kadar fire arcane kas sonra frost a don mass pvp icin diorlar[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet lvl 50+ den sonra frost .. gerçekten frost oluyor.. ama ben daha reset atmadan söyle yaptım ilk 5 talen imi imp freball a ..sonraki 21 tanen p mi.. Pom açılıncaya kadar arcane ye.. ve geriye kalan 9-10 13 talen iimi fire ye gömdüm.. firede.. pom + pyro güzel gidiyor.. kritik durumlarda pom + poly ile hayatım kurtuluyor.. mage oynamak Güven özveri vss vsss :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fire mage damage açısından daha iyi bence fire ol fire olucaksanda 21 arcane , 30 fire pom(presence of mind)u mutlaka aç[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Herkes yüksek damage için Fire/Arcane önerir ama çoğu kişi en abuk itemlerin bile FR verdiğini söylemez. 60 olana kadar Fire/Arcane, 60 olduktan sonra nasıl oynacaksan ona göre bir build seç.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar