lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Acaba injection gibi programları sphere'a musallat eden OSI programcıları mı? ilginize...[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend...
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ne alaka ya.[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 injection amacı saptırılmış bir program değilmiydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? ayrıca osi nin işi yokta ona mı kasıcak[hline]
Zed Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 injection freeshardlar için geliştirilmiş uoa benzeri bi alet. o sizin gördüğünüz renk değiştirme, moongate'i yeme gibi olaylar unofficial bir dll dosyasıyla yapılıyo. yani injection kakadır diye bişey yok. eğer osinin öyle bi niyeti olsa önce yasal işlemlere başlarlardı.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 osinin suan ayakta durması nın tek sebebi free serverlar iken neden inj in zararlı olan dll sini ıkartmak istesinki sphere server sayesinde osi ve uo popülerligini yitirmeyip pek cok reklam yaptı ve sattı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla
WildGenie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bir Kismi Osiyi Hazırlayan Protokolleri ve Benzeri Şeyleri Çok İyi Bilen Kişiler Gibi Geliyor Bana . Çünkü Bir Emulator Yazmak İçin Bile Çok İyi Bilmek Lazım Ne Şekilde Alış Veriş Şifrelenmiş Sıkıştırılmış . Ve Dikkat Edince Emulatörlere Bu Kode'ları Veren Kişilerin İnjection Gibi Programlarları Yazanlarada Bilgiler Verildiği Gözüküyor .
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben osi'nin oturup da yarım yamalak bir emulator icin o kadar kascagını hiç zannetmiyorum. kaldı ki sphere, OSI icin oldukça yararlıydı. İnsanlar oyunu tanıyordu ancak OSI ile alakasız shardlarda oyun oynuolardı. ama RunUO icin kasarlarsa başka :p
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 run uo rocks ![hline]Why can't we not be sober?
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ceday in dedigi gibi osi sphere kullanmio ve neden bole bı sey dusundugunu hala anlayabilmis degilim. :yapma:[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sphere sayesinde osi ye adam yagıo kendi dukkani batırmak istemez herhalde.[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe
Öne çıkan mesajlar