Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Adamın açtığı başlık "neden bu kadar gereksiz yazılar yazıosunuz"... Bu konudaki bi başlığı bile patlatma gücünüz var. :D[signature][hline]Nick : Lively Class : Paladin Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: SnAke_15, 23 Haziran 2005 11:10 tarihinde demiş ki: BAn mı yedin huahuhauhaha Sonercim ban yesem bu msg ı yazabiliyor olurmuydum ? Kınaları silebilirsiniz arkadaşlar.....[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 oqo yu kahin sanmıştım değilmiş :( tamda sayısalı soracaktım altılıyı fln neyse :D[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar