helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bence şikayet et, firma olarak yaptıkları çok yanlış =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir de yemeksepetinde onca kepabçı dürümcü pizzacı varken gidip de niye burger king mcdonalds söylersiniz anlamam:) gidin dışarı çıktığınızda yiyin işte:)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yemek sepetiyle alakası yok, direk mc donalds ın öküzlüğü artık yemeksepeti gosusu oldum resmen, yaşamadığım şey kalmadı gibi lol eskiden gönderim süresi 30 dakikaydı sanırım dominos bağdat caddesi yüzünden 45 dakikaya çektiler hepsini lol 2 gün önce mi ne mc donalds 1 hamburgeri eksik yollamış, telefon halt etmiş mail attım yemek sepetine, 10-15 dakika sonra kapı çaldı geldi hamburgerim ehue valla bi sorun çıkarsa kesinlikle restorandan kaynaklanıyor zaten yemek sepeti olur da düzeltemezse beleş pizza falan hediye ediyor.ben gayet memnunum da restoranlar için aynı şeyi söyleyemicem ehe gözümün önünde pos makinesinin pilini/şarjını çıkartıp makine çalışmıyor nakit alayım numarasına yatan bi eleman geldi 2 hafta önce falan, baya gülmüştüm sonradan ehe adam yerse dedi, yemem hamburgeri ver onu yicem dedim :P[signature][hline]Embrace the shadow!
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben valla yemeksepetinden sadece dominos istiyorum ve cok memnunum.Olabilir böyle şanssızlıklar...[signature][hline]
Predator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 "kahvaltıyla duruyorum, gecikirse getiren şahsı yerim" hahauahau öldüm ya gülmekten süpermiş mesaj baya ikna edici :)[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Solonor, 23 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: neyse beyler olur böyle vakalar türk polisi yakalar diyerekten, yemeksepeti.com a abanmaya devam edioruz. =) @Sabonis haklısın abi mc in direk call centerını aramak lazım hıyarlık ettik. ama yine de böle olmamalıydı ya galba. =) ya zaten abarttım "hata sende" diyerek. ama anladın sen ne demek istediğimi =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mcdonalds yemeyin geçen arkadaşım zehirlendi. Ayrıca MC saçmalğındaki nuggets menünün içinde tavuk yok. Yani tavuk var ama içinde kemikler, organlar ve diğer tavuk parçalarının karışımı var. Çünkü asıl tavukları parça parça ayırıp donmuş piliç ürünü olarak satarlarken geriye kalan tavuğu blenderdan geçiriyolar ve oluyo size tavuk mix. Yani içinde tavuğun nefes borusu bile olabilir.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 iyiymiş hehe acaba mcdonaldsdan gelen adam ne düşündü gece gece :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Aestrol Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 naapcak adamcağız o da basmıştır küfrü, bu hikayede iki mağdur var biri aç arkadaş diğeride siparişi getiren adam,tabi eğer siparişi o yemediyse ki ben olsam yerdim...[signature][hline]Make way to the bad guy...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Siamon, 23 Haziran 2005 19:18 tarihinde demiş ki: Mcdonalds yemeyin geçen arkadaşım zehirlendi. Ayrıca MC saçmalğındaki nuggets menünün içinde tavuk yok. Yani tavuk var ama içinde kemikler, organlar ve diğer tavuk parçalarının karışımı var. Çünkü asıl tavukları parça parça ayırıp donmuş piliç ürünü olarak satarlarken geriye kalan tavuğu blenderdan geçiriyolar ve oluyo size tavuk mix. Yani içinde tavuğun nefes borusu bile olabilir. Ehh yazdın sende. Kıkırdaklar parçalansa bile tadları olmadığı için berbat olur. Ayrıca nuggetleri ortadan koparırsan lif lif et gözükmüyormuydu ya?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Evt gözüküyo ama o lifler %50si.. biraz abartmış olabilirim ama gerçekten söyledim şeyler var. [bkz: Supersize Me][signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 e tamamda brendırdan geçince lif kalırmı hiç? pörçük olur. bağırsakları falan brendırdan geçirdikden sonra etin lifli yapısını bozmadan nasıl arasına karıştırıyorlar? Birde çok iyi karışması lazım içi gerçek dışı bağırsak olsa dış kısmın tadı bariz bir şekilde farklı olur. Yarısını gerçek yarısını sahte yapsan bi nuggeti 2-3 defa ısırarak yiyen birisi anında farkeder. [signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 23 Haziran 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 paketçiye yazık olmuştur ama :I[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben de yemeksepetinden defalarca sipariş verdim. sürekli aynı yerden veriyodum siparişi artık adam uzattı kartını burdan arayabilirsiniz dedi. eh güzel diyonda abi konturumuz yok be. ev telefonu da yok.. neyse bi gun degisiklik olsun dedim. uskudar cafe kumru'dan sosis menü soyledim. bekle bekle 1 saat oldu gecti derken dedim sizin bi poku getireceginiz yok ben kendime bi pizza atayım en iyisi dedim. tam pişti pizza sıcak sıcak ilk dilimi indirecekken mideye zil caldı.. sonra sosisleri yedim pizza kaldı öyle bana baktı ağladı arkamdan. attım buzdolabına sonra yerim diye ama nah yedim. cürüdü gitti güzelim şey. bi de ilk surekli kebap aldıgım yerden en son siparis verdiğimde gelmedi hiçbişe telefon falan da etmedim siz bilirsiniz .ına koim dedim gittim aldım ekmeği krem peynir sürüm onla doydum. kebap nerdeee peynir ekmek nerde işte ): böhühüeee[signature][hline]
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 23 Haziran 2005 20:32 tarihinde demiş ki: e tamamda brendırdan geçince lif kalırmı hiç? pörçük olur. bağırsakları falan brendırdan geçirdikden sonra etin lifli yapısını bozmadan nasıl arasına karıştırıyorlar? Birde çok iyi karışması lazım içi gerçek dışı bağırsak olsa dış kısmın tadı bariz bir şekilde farklı olur. Yarısını gerçek yarısını sahte yapsan bi nuggeti 2-3 defa ısırarak yiyen birisi anında farkeder. Sonuçta tekrar lif haline gelebilir lif olarakta gözükebilir yani.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lif e mi çeviricekler yahu filme çevirdiniz okadar nuggeti liflif ayarlamaya harcıyacağı paraya gider tavuk alır ya:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Öne çıkan mesajlar