Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Staffları!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
150 milyon a pek iyi performans verebilen bi Host bilgisayarı alamazsınki.En az bi 300 falan bayılman lazım.Hadi Bilgisayarın ram i felan geçtim Sırf Bw para.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
Keske dun gorustugum musteri hizmetleri ile yazıstıklarımı saklasaydım cok komikti ya. Dialog aynen su:

-Kardes bana bi server lazım uo serverı kurcam.Ram ve islemcisine baktım onlar iyi de baglantı yazmıyor, nedir?
-100 mbit, en az 1000 kisi oynar, garanti veriyorum
-Abi 250'yi lagsız kaldırsın kabul ediyorum. Bak 4'te 1'i. Kaldırmazsa paramı geri alırım.
-Kaldırırsa 2 katı para vercen mi?
-Kabul, vericem (Sonucta 300 milyona 1000 kisi :D Gerci sphere kaldırmaz :D)

-Baglantı 100 mbit iyi guzel diyonda bana download degil upload hızı lazım kardes.
-256k
-Allah belanı versin.
-xxx has ended with you to conversation.[signature][hline]------Lost Fear UO-----
www.lostfear.com.tr.tc
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar arminin verdiği yer acaip sağlam lag vs sorun yaşamıyorsunuz ucuz.. Tek sorun linux olmasıydı artık windows makinelerede geciyorlar secim size kalmış hangisini kullanıcağınız.. Teknik destek vs cok iyi hizmet veriyolar..[signature][hline]_Requem Owner_
Mesaj tarihi:
Ama simdiden söliyeyim su sekilde windows..

Makina acaip sağlam söledikleri makina özellikleri
12 aylık sözleşme imzalıyosun bu sözleşmeyi line.gen.tr ile değil onların windows makina aldıkları yerle imzalıyorsun ve 1 yıl boyunca devamlı ödüyorsun linuxda böle bir şey yok linuxda abartıldıgı kadar sorunlu değil bizim serverımız linux suan günde max 2 kere Main Loop Frozen hatası veriyo ve geri atıyo scriptleri araştırıyoruz sorunu bulursak bidaha vericegini sanmıyoruz..[signature][hline]_Requem Owner_
Mesaj tarihi:
İsterseniz ben size İzmir'de 30ms ping ceken 135 milyona Windows 2000 Server / Windows 2003 Server verebilirim. Firmayı sorarsanız Bnet 'de bu kadar ucuz olmasının nedenide Bnet ile anlaşmam war onun icin istiyene 2 gün icinde PC 'ni
verebilirim

Ayrıyetten baglantı 1Mbit Download / 1Mbit Upload Fiber Optik bağlantı. Bağlantı sınırlaması yok şimdilik ,yani geceler 1Mbit üzerine çıkabilirsiniz ben 3Mbit 'e kadar çıktım açıkcası
[signature][hline] Athena UO
www.athenauo.com

[Bu mesaj GM_galadniel tarafından 23 Haziran 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:) arkadaslar linuxda sorunsuz calisan sunucum var hatta yeniden actim 2003 yedekleriyle sunucuyu 195.167.39.220,3642 free acc girebilirsiniz.

Eger scriptlerinizi tamamiyle satir satir revision serisine gore kontrol ederseniz sorun yasanicagini sanmiyorum overkill bunu yapiyor su an bakima aldi sunucusunu.
Ve +50 player ın 15$ olmasi olayını anlatıyım. Incredible.com un turkiye disturbitoruyum ve bana ucuza mal oluyo bu makineler sozlesmem var. +50 player a 40 50 $ da diyebilirdim fakat ufak shardlar icin bu buyuk rakam ben fiyatlari daha da asagi cekmeyi dusunuyorum. bakaim tabi zaman gostericek.

ayrica bnetteki arkadasa bise soylemek istiyorum :) benim 1mbit hattim vardi Bnet izmirde ve 400$ oduyordum sen hatti full kullanmaya basla bi saldiri var diyip surekli fisini cekicekler herkeze yaptiklari bu olayi. ve herkes bnetten kacti.

Su anda turkiyede 49 50 ms ile yurtdisi makine veren kimse oldugunu sanmiyorum Cunku butun avrupa 130 ms den asagi ping gostermiyo turkiye ye ben 5 gun uykusuz arastirma yaptim. butun host firmalari ile gorustum. zaten cogu turkiyeye makine bile vermiyo :)

bu arada makinelerde 10mbit network connection ve yeterince bw var 1 yada 2mbit ile sınırlı degil kullanırsa 10 mbit e kadar cikabilir tabi bw yi daha cabuk bitirir bu. hız limiti yok bizde bw limiti var ve en dusuk makinemizdeki bw 500gb tan baslamaktadir.

[Bu mesaj xtreme tarafından 23 Haziran 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...