Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Var mı? Düğünlerde çıkar deli yürek gibi oynarsınız.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 horon'dan sonra bu mu geldi birde :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benm öğrenmke isterim. varmı öğreten öğretecek olan..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aç ellerini iki yana kasvetli, vur dizini yere... nesi var öğrenilcek anlamıyorum bildiimiz şeyleri millete tötekleyerek para kazanmaya çalışıyosunuz amma çok dolandırıcı doldu be[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 her sene bu donemlerde bunu yapmak zorundamısın lan =P zeybek kursumu veriyon yoksa?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 düşünsene karizmayı ama. Düğünde çıkıyorsun zeybek oynuyorsun. Tüm kızlar hayran kalıp peşinde koşuyorlar. Deli yüreğim deli yüreğim diye.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: -DoruK-, 23 Haziran 2005 16:07 tarihinde demiş ki: aç ellerini iki yana kasvetli, vur dizini yere... nesi var öğrenilcek anlamıyorum bildiimiz şeyleri millete tötekleyerek para kazanmaya çalışıyosunuz amma çok dolandırıcı doldu be Bana bak bana hakaret etme. Yıllardır zeybek öğretirim millete be. Sen bana dolandırıcı diyorsun. Zeybeğin özel yöntemleri var hem[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ne var rizeli trabzonlu afyonlu mardinli? bölgesel modellerinizden kaldımı efenim[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Güneydoğu zeybeği var işte. O kadar yöresele inmiyoruz.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 püh ya laz olmak gerekiyo mu öğrenebilmek için?[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 isveç zeybeği var mı?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yok litvanya zeybeği var bi de irlanda var avrupadan elimizde. Afrikadan mokoko zeybeği Asyadan Hazar zeybeği Türkiye'den ise güneydoğu zeybeği var. Amerikadan ise Busht zeybeği var ki en çok tutulan o şu aralar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: BonePART, 23 Haziran 2005 16:13 tarihinde demiş ki: oha güneydogu zeybeği ne be halay felan desende ege zeybeğiydi en son sen amma kırosun ya Ege zeybeği out Güneydoğu zeybeği in[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Serenler Zeybeği çalıntı diyolar?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Fistan, 23 Haziran 2005 16:11 tarihinde demiş ki: isveç zeybeği var mı? lol[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kordon Zeybeği en kralıdır...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Zeybek diyip geçmeyeceksin,ağır oyundur,erkek oyunudur,delikanlı oyunudur.....Lütfen:D[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Düğünlerde çıkar deli yürek gibi oynarsınız.. prawler .. lol be orenmek istiyom nereye başvurucaz?r[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Öne çıkan mesajlar